Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Mladá Vožice rozhodla derby v úvodní čtvrthodince

 
úterý, 24. dubna 2018, 11:12

Na utkání se Ratibořským omluvilo několik hráčů základní sestavy a museli je nahradit hráči B mužstva. O výsledku bylo prakticky rozhodnuto již v po šestnácti minutách utkání, během kterých hosté inkasovali tři branky. Poté sice v utkání bohatém na góly výsledek korigovali a vstřelili tři branky, ty ale dali i domácí a brankový rozdíl tak byl i na konci utkání třígólový.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Stanislava Buřiče: „Na derby utkání do Mladé Vožice jsme odjeli kvůli mnoha omluvenkám našich hráčů v silně improvizované sestavě. Začátek zápasu jsme bohužel vůbec nezachytili a již v 16. minutě jsme prohrávali 3:0 a tím bylo o osudu utkání prakticky rozhodnuto. Ve 37. minutě jsme sice po vlastní brance domácích dostali chuť toto utkání ještě zdramatizovat, ale již o čtyři minuty později jsme po samostatném úniku soupeře inkasovali čtvrtou branku. Druhý poločas se pak již odehrával v poklidném tempu a domácí v 58. minutě zvýšili své vedení na 5:1. Nám se poté góly Michala Prokeše z penalty a Antonína Fišera podařilo výsledek zkorigovat až na 5:3, poslední slovo měl ale opět náš soupeř, který v poslední minutě upravil výsledek utkání na konečných 6:3. Děkuji všem našim hráčům, kteří se k utkání dostavili, za bojovný výkon a našim věrným divákům za to, že nás přijeli povzbudit. Věřím, že nás diváci podpoří i v našem dalším utkání, které sehrajeme v sobotu 28. dubna od 17.00 hodin na domácím hřišti s dalším sestupem ohroženým mužstvem TJ Malšice.“


Sokol Mladá Vožice – SK Ratibořské Hory 6:3 (4:1)

Branky: 3., 9. a 58. Svatek, 16. P. Kukla, 41. Písařík, 90. Struska - 37. P. Kukla (vlastní), 66. Prokeš z penalty, 76. Fišer. Rozhodčí: Svoboda - Blažek, Smažík. ŽK: 3:2 (Svatek, Smetana, Teplo - Kment, Feichtinger). Diváků: 120.

Rat. Hory: T. Hoffmann - Feichtinger, Katolický, Strada, Janošík - Fišer, Svatek, Prokeš (74. Bláha), Kučera - J. Vaněk (71. L. Balík), Kment.

Napsal(a) SK Ratibořské Hory | Foto Míša Blovská
 


 
Reklama