Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Půlmistr ze Strunkovic zaskočil favority a pilně trénuje na soustředění

 
pátek, 1. března 2024, 20:06

Soběšice – Vedoucí tým I. A třídy, skupiny A, TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí držící devítibodový náskok před nováčkem Zlatou Korunou, ale neponechává nic náhodě a již několikátý týden tvrdě trénuje. V přípravě sehrál s předními celky krajského přeboru překvapivé výsledky, aktuálně dostávají Strunkovičtí zabrat na soustředění v Soběšicích.

V rámci přípravy Blaník nejprve odehrál přátelské utkání s Hlubokou nad Vltavou, kdy se hráčům od Blanice povedl husarský kousek a zaskočili lídra krajského přeboru pěti brankami. Favorita překvapili předvedenou hrou a zaslouženě zvítězili 5:1.

O týden později přijeli na Složiště ve zdecimované sestavě sehrát zápas s dalším adeptem na postup z krajského přeboru, proti třetímu Roudnému. Ačkoli tempo hry diktoval soupeř od Malše, Blaník byl v koncovce produktivní a uhrál remízu 3:3.

V současné době hráči pod vedením trenéra Václava Beneše a asistenta Petra Kortuse absolvují náročné kondiční soustředění v Soběšicích u Sušice.

Tento oblíbený resort hotel Agri je vyhledávaným místem sportovních celků pro zimní přípravu. Podmínky jsou tam ideální, hotel nabízí výbornou kuchyni, bazén, vířivku, saunu, kulečník, posilovnu a spoustu dalšího.

Trenéři si pochvalují celkovou účast, přístup jednotlivých hráčů a věří, že se celý pobyt náležitě zúročí v jarních odvetách.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama