Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko má první letní posilu, smlouvu podepsal velezkušený Jakub Nečas

 
pátek, 7. června 2024, 16:41

Z klubu FK Příbram přestupuje do mužstva účastníka baráže FC SILON Táborsko renomovaný fotbalista: 29letý levý křídelník Jakub Nečas. Do ofenzivy Táborska s ním přicházejí opravdu bohaté zkušenosti. Nečas může nastupovat na obou křídlech, také je použitelný čistě v útoku i na podhrotu. Jedná se o velmi kvalitní posilu.

V uplynulém očníku F:NL odehrál Jakub Nečas za příbramský tým 30 zápasů, zvládl 2377 minut, nastřílel 6 gólů (nejvíce z Příbrami) a inkasoval pouze jednu žlutou kartu. Nečas platí za technicky slušně vybaveného fotbalistu, nadto rychlého, běhavého a pracovitého.

Jakub Nečas je sparťanským odchovancem, který v dospělém věku hrál v řadě týmů. Hostoval ještě v druholigových Pardubicích a v nedaleké Vlašimi. Na jaře 2017 debutoval v nejvyšší soutěži za Mladou Boleslav proti Karviné. Po prvním kole sezony 2017/2018 ho Sparta Praha vytáhla z Mladé Boleslavi a poslala do Bohemians 1905, kam později přestoupil. V barvách vršovických klokanů odehrál celkem 79 zápasů. Následně přestoupil do Liberce a pak se upsal Zbrojovce Brno. S tou v roce 2022 oslavil postup do nejvyšší soutěže. Poslední sezonu strávil v FK Příbram.

Ve 1. lize Jakub Nečas má odkopáno více než 100 zápasů a má na svém kontě 7 gólů. Další porci 90 zápasů a 17 branek nastřádal ve druhé lize. V mladším věku prošel také mládežnickými reprezentacemi, konkrétně kategoriemi U19, U20 a U21.

Jakube, vítej na břehu Jordánu a ať se Ti v táborských barvách daří!

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama