Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko představuje první zimní posilu. Ze Slavie přichází Jakub Kopáček

 
čtvrtek, 7. prosince 2023, 13:16

Táborsko – Vyztužit záložní řadu druholigového A týmu mladým, talentovaným fotbalistou. Takový byl cíl FC Silon Táborsko, který získal na přestup ze Slavie Praha 21letého středopolaře Jakuba Kopáčka (23. ledna 2024 oslaví 22. narozeniny.) Jakub už v listopadu nastoupil v dresu FC Silon Táborsko v přípravném utkání proti FC Písek (9:3) a vstřelil šest branek.

Jakub Kopáček je odchovanec FK Kolín (2008 - 2013), kde si ho vyhlédla Slavia. V jejích barvách strávil deset let, poslední roky byl platným členem B týmu, kde v sezoně 2022/23 navlékal kapitánskou pásku.

V aktuální sezoně odehrál za béčko Slavie Praha 14 zápasů, připsal si dvě branky a šest asistencí.

Za svůj vzor vždy označoval Mesuta Özila, který nedávno ukončil kariéru. Jakub organizuje na svém Facebookovém účtu charitativní sbírky (aukce dresů) ve prospěch zdravotně postižených.  

Jakube, vítej u Jordánu! Ať se Ti v modrobílých barvách daří!  

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Kočer, Jan Škrle
 


 
Reklama