Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Generálka vyšla parádně, Táborsko zdolalo Duklu 2:0

 
neděle, 16. července 2023, 08:32

Písek - Poslední přípravný zápas FC Silon Táborsko dopadl herně i výsledkově skvěle. V píseckém sportovním areálu Jihočeši zvítězili nad Duklou Praha 2:0.

Obě branky vsítila letní posila Vladimír Zeman, který za přípravu nastřílel 5 gólů. Střelecké zásahy Zeman rozdělil do obou poločasů. Na první „zářez“ mu přihrával zleva Tusjak, po šťastném odrazu Zeman pálil přesně k pravé tyči. Druhý gól byl luxusní, Táborsko se prokombinovalo až před prázdnou bránu. Zeman zřejmě podklouzl, ale v pádu míč dostal za čáru.

Šedesát minut hrálo Táborsko velmi dobře, v závěru zápasu Dukla mírně tlačila, ale jihočeský tým se umně ubránil.

Teď už může vyhlížet prvního „ostrého“ soupeře – SK Hanácká Slavia Kroměříž. Mistrovské utkání F:NL vypukne v Táboře na Kvapilce v sobotu 22. července od 17:00 hodin.

FC Silon Táborsko – FK Dukla Praha 2:0 (1:0)

Branky: 5. a 53. Zeman.

FCT: Pastornický – Plachý, Novák (46. Skopec), Koné, Tusjak – Foltyn, Bláha – Varačka (79. Sylla), Kateřiňák (75. Javorek), Zeman (60. Kalousek) – Mach (80. Oloko).

Dukla: Rada – Ullman, Peterka, Hašek, Jelínek – Moulis, Barac, Kozel, Matějka, Zeronik – Škoda.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama