Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Brankář Adam Zadražil přestoupil do Hradce Králové

 
čtvrtek, 29. června 2023, 13:08

Tábor – Talentovaný a stále ještě mladý gólman FC Silon Táborsko Adam Zadražil změní dres. Vedení jihočeského klubu oznámilo, že přestupuje do prvoligového FC Hradec Králové, kde se bude rvát o místo na fotbalovém slunci ve společnosti zkušených brankářů Pavola Bajzy a Patrika Vízka.

Na jaře 2023 Adam Zadražil hostoval ve Viktorii Plzeň, ale západočeský klub neuplatnil opci. „Adam má ambice chytat první ligu. Má velkou perspektivu. Vnímáme, že jeho kariéra míří do vyšších pater. Přejeme mu, aby se v nejvyšší soutěži prosadil,“ uvedl výkonný ředitel Táborska Martin Vozábal.

Letos 22letý Adam Zadražil přišel do Táborska ve svých 16 letech z Chýnova. Ve druhé lize mužů odchytal 40 utkání a chce se posunout dál. „Mám už za sebou první dny v novém angažmá. Klub a prostředí na mě zatím působí super. Těším se na další práci v Hradci Králové. Určitě se chci poprat o místo v bráně a konečně začít chytat první ligu,“ řekl 193 cm vysoký brankář, který se mj. těší na zbrusu nový hradecký stadion.

Adame, FC Silon Táborsko moc děkuje za všechny odvedené služby. Ať se Ti v hradecké čtvrti Malšovice „Pod lízátky“ daří!  

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková
 


 
Reklama