Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko přivádí „38 gólů“ z ČFL

 
úterý, 13. června 2023, 15:09

Tábor - Druholigový FC Silon Táborsko hodlá v příštím ročníku F:NL střílet ještě více branek. Proto přivádí do klubu dva šikovné střelce z ČFL, tedy 3. ligy.

Jedním je 22letý útočník Vladimír Zeman z Bohemians Praha 1905 „B“, který bude v Táboře rok hostovat. Vladimír v uplynulé sezoně nastřílel 22 gólů (nejlepší střelec skupiny A) a ročník předtím deset gólů.

Druhou ofenzivní injekcí je 23letý záložník Marek Kalousek, který přestupuje do Tábora z FC Písek. Marek je autorem 16 gólů v ČFL v ročníku 2022/23 (třetí nejlepší střelec skupiny A). Dohromady nastřílely obě posily 38 branek.

Vladimír Zeman působí v Bohemce od roku 2010, první fotbalové kroky udělal v Loko Vltavín. K hostování v Táborsku řekl: „V první řadě jsem moc rád za příležitost se posunout do vyšší soutěže a těším se na novou výzvu. Také doufám, že rychle zapadnu do kabiny ke klukům a bude se nám v sezóně dařit hrát o přední příčky.“

Marek Kalousek v mládeži hrál za SK Dynamo ČB, pochází z Březnice u Týna nad Vltavou. Co od nového angažmá očekává? „Očekávám to, že to pro mě bude určitě velký skok, přeci jen třetí liga a druhá liga je něco jiného, ale beru to jako výzvu. Udělám vše pro to, abych se prosadil do základní sestavy a mohl pomoci týmu k co nejlepším výsledkům.“

Vladimíre a Marku, ať vám střelecký prach u vod Jordánu nezvlhne!

Napsal(a) Luboš Dvořák
 


 
Reklama