Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko od léta posílí záložník Ondřej Bláha

 
sobota, 3. června 2023, 10:26

Tábor – Je mu 26 let, patří k odchovancům liberecké kopané, má velké zkušenosti s druholigovým fotbalem, 6,5 roku působil ve Varnsdorfu, kde v poslední době vykonával funkci zástupce kapitána. To je stručná vizitka Ondřeje Bláhy, který přestupuje do FC Silon Táborsko. Na svém kontě má 178 druholigových utkání a dva prvoligové starty ještě za Liberec.

„Ve Varnsdorfu, kterému za vše děkuji, jsem hrál opravdu dlouho. Přestup do Táborska vnímám jako další výzvu. Nejdříve mi telefonoval ředitel Martin Vozábal a sondoval moji situaci. Pak Táborsko o mě projevilo velký zájem, sedli jsme si a rychle se na všem domluvili. Ředitel i trenér áčka Roman Nádvorník na mě udělali velmi dobrý dojem, tak jsem zvědavý na nové angažmá,“ řekl střední záložník, který se v sestavě nejlépe cítí na pozici defenzivní „šestky“. „Do Táborska se těším hodně. Vnímám ho jako ambiciózní klub. V kabině je řada kvalitních hráčů, třeba Jiří Kateřiňák nebo Bojan Dordič, se kterým jsem hrál ve Varnsdorfu. O kvalitách Bojana se nemá cenu dlouho bavit,“ řekl Ondřej Bláha, který věří, že úspěšně zapadne do kádru a bude platnou posilou FCT!

Vítej u Jordánu a přejeme fotbal plný nadějí a splněných přání.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto archiv Ondřeje Bláhy
 


 
Reklama