Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Stadion Kvapilova v Táboře zažije reprezentační zápas U20

 
úterý, 18. dubna 2023, 09:52

Tábor – Příznivci fotbalu z Tábora a širokého okolí se mohou letos těšit na reprezentační zápas. Začátkem podzimu půjde o střetnutí českého národního týmu U20 pod vedením trenéra Aleše Křečka s Itálií.

Zápas se uskuteční na stadionu Kvapilova v Táboře v pondělí 11. září 2023 od 17:00. Informaci potvrdil ředitel FC Silon Táborsko Martin Vozábal.

S Itálií se tým ČR U20 střetl loni na podzim v italském městě Sassuolo, kde česká reprezentace prohrála 2:1 (gól M. Jurásek). Česko hrálo v této sestavě: Česko: Mastný - Slavíček, Halinský, Večerka, Koželuh - Křišťan, Šubert (79. Uhlíř) - Jurásek (70. Šigut), Alijagič (60. Novák), Černák (60. Šíp) - Svoboda (70. Kramář).

FC Silon Táborsko bere reprezentační zápas jako výzvu. „Uspořádat mezinárodní mládežnické utkání je pro nás čest a také zodpovědnost. Uděláme vše pro to, aby reprezentační tým do 20 let našel v Táboře příjemné domácí podmínky. Chceme na stadion přilákat co nejvíce diváků,“ uvedl ředitel FCT.

Výši vstupného se fanoušci dozvědí později. Duel patří do neoficiální Elitní ligy UEFA pro týmy do 20 let. 

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FAČR
 


 
Reklama