Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Na závěr přípravy přišla remíza Táborska s Duklou Praha

 
neděle, 26. února 2023, 14:27

Praha/Strahov – Zhoršený výkon ve druhém poločase způsobil, že A tým FC Silon Táborsko odešel z posledního zimního přípravného zápasu ze strahovského areálu s remízovým výsledkem 2:2. Hosté hráli proti Dukle Praha bez nemocného křídelníka Bojana Dordiće (viróza).

První poločas byl projev jihočeského celku podle představ trenéra. Hosté si vypracovali pět gólových příležitostí, využili jen dvě. V 10. minutě Táborsko zahrálo rohový kop, Koskovi se exekuce povedla a Navrátil na přední tyči dostal hlavou do sítě – 0:1. Po půlhodině hry měli modrobílí brejk, vznikl závar, první střela skončila na břevnu a pak se nejlépe zorientoval Šašinka a akci završil brankou – 0:2.

Vstup do druhého dějství zastihl Táborsko v útlumu. Zhruba takových 25 minut byla Dukla lepší. Domácí okysličili sestavu mj. Moulisem, který dělal hostům problémy. Dukla snížila brzy po obrátce z penalty. O jejím odpískání si můžeme myslet své… Matějka se však nemýlil – 1:2. Kvůli druhému obdrženému gólu se trenér FCT Nádvorník zlobil, obrana si totiž trestuhodně nepohlídala zadní tyč, kde po centru lacino skóroval extáborský Holiš – 2:2.

Pak se obraz hry vyrovnal, obě mužstva měla možnosti připsat si výhru, ale na smírném výsledku se nic nezměnilo. Táborsko už vyhlíží první mistrák F:NL. V neděli 5. března od 14:30 přivítá doma na Kvapilce veleambiciózní tým Vyškova. Vstupenky na tento atraktivní druholigový duel (za 80 Kč) lze koupit nově online na webu www.fctaborsko.cz. Využijte možnosti a zakupte si e-vstupenku.

FK Dukla Praha – FC Silon Táborsko 2:2 (0:2)

Branky: 49. Matějka (pen.), 64. Holiš – 10. Navrátil, 30. Šašinka.

Dukla: Rada (45. Čtvrtečka) - Barac, Krch, Peterka (45. Piroch), Zapletal 45. (Holiš) - Šebrle (45. Moulis), Uhlíř (45. Matoušek), Havelka, Kozel (65. Lehký), Hrubeš (45. Buchvaldek) - Matějka (65. Špatenka).

Táborsko: Pastornický - Plachý, Navrátil, Novák (65. Koné), Kosek – Kateřiňák, Alexandr – Kronus, Mach (80. Oloko Ede), Sylla (70. Varačka) – Šašinka (60. Sojka).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková
 


 
Reklama