Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko přepsalo dějiny, jeho titulárním partnerem se stala společnost Silon

 
sobota, 16. července 2022, 11:11

Tábor – Pod novým názvem FC SILON Táborsko vstoupí druhý nejsilnější jihočeský fotbalový klub do nadcházejícího ročníku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Vedení klubu úspěšně završilo strategická jednání s významným partnerem SILON, s. r. o., se sídlem v Plané nad Lužnicí. Jeho příchodem se po 81 letech změnil název klubu.

Od roku 1941 byl klub (dříve Spartak MAS Sezimovo Ústí, od roku 2011 FC MAS Táborsko) spojen s Moravskými akciovými strojírnami neboli investičním počinem rodiny Baťů na konci 30. let 20. století v Sezimově Ústí. „Přepsali jsme dějiny, po Baťovi přichází SILON. Je to významný krok ve stoleté historii klubu,“ uvedl předseda správní rady klubu FC SILON Táborsko Ondřej Dvořák.

Nový titulární partner v názvu představuje pro Táborsko stabilitu a další kvalitativní posun klubu. Kontrakt byl zatím podepsán na tři roky. „Na spolupráci se společností SILON se velmi těšíme. Je to moderní, dynamická, celosvětová společnost, jejíž výrobky jsou všude kolem nás, aniž si to uvědomujeme – v autech, ve stavebnictví, kabelech, trubkách. Chci poděkovat vedení společnosti, že se v dnešní ekonomicky složité době stala naším titulárním partnerem. Moc si toho vážíme. Výkonný strategický ředitel společnosti SILON Mgr. Šuchrat Saidov je velkým fanouškem fotbalu. Věříme, že s pomocí firmy SILON bude náš klub důstojně reprezentovat město Tábor a jihočeský region ve světě sportu,“ vyjádřil se Ondřej Dvořák.

Na fanoušky čekají při zápasech soutěže o kvalitní výrobky SILON wear pro volnočasové aktivity.

Vedení klubu zároveň oznámilo, že notářskou formou změnilo název zapsaného spolku. V nové sezoně se bude pro mládež užívat název FC Táborsko akademie, z. s.

SILON je přední světový výrobce polyesterových vláken a polyolefinových kompaundů. Společnost zahájila činnost v roce 1950 výrobou nekonečného polyamidového vlákna. Základem našeho úspěchu jsou trvalé inovace a orientace na zákazníka, díky čemuž značka SILON symbolizuje kvalitu, bezpečnost a spolehlivost. Důležité milníky představovalo rozšíření výrobního programu o plastové směsi - kompaundy, využití vláken pro technické aplikace a zavedení jednostupňové výroby vlákna využívající jako vstupního materiálu drť z PET lahví. Naše výrobky se používají ve stavebnictví, automobilovém průmyslu, hygienickém sektoru, ve zdravotnictví a v řadě dalších průmyslových odvětví. (Vojtěch Žáček, Marketing Specialist SILON)
Napsal(a) Luboš Dvořák
 


 
Reklama