Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Brankář Adam Zadražil podepsal s Táborskem novou smlouvu na dva roky

 
čtvrtek, 2. června 2022, 18:41

Táborsko – Brankář FC MAS Táborsko Adam Zadražil podepsal s klubem novou smlouvu na dva roky, tedy do 30. 6. 2024. Informaci oznámil ředitel klubu Martin Vozábal.

Adam Zadražil pochází z Chýnova, kde podnikl první fotbalové kroky, ale dlouhodobě je spojen s FC MAS Táborsko. V jeho dresu se dostal i do mládežnických reprezentací. K novému kontraktu 21letý gólman řekl: „Jsem za novou smlouvu rád, přece jen jsem v Táborsku odmala. V uplynulé sezoně jsem dostal více příležitostí nastupovat v brance A týmu, měl jsem vyšší vytíženost, což bylo pro mě super. Jsem spokojen, že mi klub předložil nabídku, těší mě to a vážím si toho.“

V uplynulé sezoně, kdy nejprve tvořil brankářský tandem se Šimonem Pecháčkem a další půlrok s Martinem Janáčkem, vychytal pět nul ve 13 zápasech.

„Do příští sezony si určitě přeji co nejvíce dostávat šanci v brance, vybojovat si pozici týmové jedničky, pomáhat mužstvu dobrými zákroky k úspěšným výsledkům a v tabulce se pohybovat co nejvýše, aby byl fotbal veselý,“ sdělil Adam Zadražil.   

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC Táborsko