Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Obránci Táborska Navrátil a Tusjak podepsali nové smlouvy

 
středa, 25. května 2022, 21:03

Táborsko – Druholigový tým FC MAS Táborsko se bude moci v příští sezoně opět spolehnout na dva zkušené obránce.

Novou smlouvu s klubem podepsal stoper Jakub Navrátil, který je i v 38 letech velkou oporou mužstva. Někdejší hráč Příbrami, Viktorie Plzeň, Mladé Boleslavi, tureckého Sivassporu a kapitán FCT má nový kontrakt do 30. 6. 2023. „Byl oboustranný zájem na pokračování. Tak jsme si plácli. Jsem rád, že jsem o rok prodloužil mé působení,“ uvedl Jakub Navrátil.

Levý obránce (či záložník) Luboš Tusjak smlouvu s klubem měl do půlky příštího roku. Teď je nově s Táborskem smluvně spojen do 30. 6. 2024. „Jsem rád, že jsme se dohodli. Budu v Táborsku pokračovat až do roku 2024. Vedení klubu mi nabídlo, abych prodloužil o rok stávající smlouvu. Nějaké nabídky z jiných klubů jsem měl, ale já jsem v Táborsku spokojen,“ uvedl Luboš Tusjak, který ve své kariéře prošel Slavií Praha, Viktorií Žižkov, Karvinou či Vlašimí.  

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC Táborsko
 


 
Reklama