Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko ve Varnsdorfu nebodovalo, inkasovalo dva góly

 
neděle, 8. května 2022, 21:53

Varnsdorf – Druhý venkovní zápas po sobě, druhá porážka. Po prohře v Chrudimi odevzdal FC MAS Táborsko ve F:NL všechny body ve Varnsdorfu po výsledku 2:0. Jihočeši, v jejichž sestavě chyběl karetně potrestaný Kosek, už 180 minut neskórovali. Ke gólu byli blíže v prvním poločasu, kdy se v dobrých situacích ocitli Tijani a Vozihnoj, ale mezi střelce se nezapsali.

Stejně jako v Chrudimi inkasovalo Táborsko po obrátce branku po rohovém kopu, kdy se do statistik prosadil Kubista - 1:0. Trenér Táborska poslal po hodině hry na hřiště dva dorostence Svatka a Mrsice, aby se ve druhé nejvyšší mužské soutěži otrkali.

Druhou branku za záda Janáčka zařídil čtvrt hodiny před koncem varnsdorfský Schön po samostatné akci - 2:0.

S domácími diváky se Táborsko rozloučí ve středu 11. května od 17:00 proti Viktorii Žižkov.

Hodnocení trenéra FCT Sergejse Golubevse: „Ve Varnsdorfu jsme hráli v ofenzivním rozestavení 4 - 3 - 3. Příležitosti na to otevřít skóre jsme v prvním poločase určitě měli, ale zůstaly nevyužity. Bohužel jsme obdrželi gól po standardní situaci. Za stavu 1:0 jsme už moc šancí neměli, domácí si zápas hlídali. Ve druhém poločasu jsme působili trochu nervózně. V 60. minutě jsme postavili dva mladé hráče, aby získali zkušenosti. Každá minuta je pro ně na tak vysoké úrovni důležitá pro jejich další rozvoj. Věřím, že se ve středu rozloučíme s domácími fanoušky vítězstvím.“

FK Varnsdorf – FC MAS Táborsko 2:0 (2:0)

Branky: 56. Kubista, 74. Schön. Rozhodčí: Zaoral – Dresler, Pochylý. ŽK: 23. Holiš. Diváci: 653.

Varnsdorf: A. Richter – M. Richter, Kouřil, Kubista, Bína – Ondráček (76. Kocourek), Bláha (85. Hušek), Žák, Radosta – Rudnytskyy (70. Schön), Dordić.

Táborsko: Janáček – Plachý, Navrátil, Mezera, Tusjak – Vozihnoj (73. Thioub), Holiš (76. Liepa), Javorek – Mach (60. Svatek), Tijani (60. Mrsic), Krch.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková
 


 
Reklama