Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V neděli po obědě přijede do Tábora FC Vysočina Jihlava

 
pátek, 15. dubna 2022, 16:35

Tábor – Na Boží hod velikonoční čeká už od 15:00 na A tým FC MAS Táborsko ve Fortuna: Národní lize těžký mistrovský zápas s Vysočinou Jihlava. Hosté vybojovali v posledních třech zápasech 7 bodů. Také Táborsko poslední dva duely neprohrálo.

Trenér FCT Sergejs Golubevs k nadcházejícímu duelu řekl:  "Chystáme se poctivě na Jihlavu. Poté, co jsme nehráli zápas v Chrudimi, je naše příprava delší. Hráči jsou v dobrém rozpoložení. Ve čtvrtek jsme sehráli modelový zápas mezi sebou - žlutí proti zeleným. V sobotu nás čeká lehký předzápasový trénink," uvedl trenér, který se proti Jihlavě bude muset obejít bez vykartovaného Holiše. "Holiš je pro nás klíčový hráč ve středu pole. Je důležitý svou energií. Nahradit ho bude těžké. Přirovnal bych ho k tomu, jak důležitý je pro Slavii hráč podobného jména Holeš," usmál se trenér Táborska.

Ten označil mužstvo Jihlavy za náročného soupeře, který doma porazil silnou Líšeň. V záloze nastupuje exslávista Belaid, v útoku se činí Zoubele, který má v první lize odehráno 193 zápasů. "Myslím si, že lídrem Jihlavy je Lacko, který proti Líšni nastoupil až v průběhu utkání. Je to chytrý, technický fotbalista, který umí řídit hru," míní Sergej Golubevs.

Cíl Táborska pro tento zápas je jasný, získat tři body a přehoupnout se přes 30bodovou hranici.

FC Vysočina Jihlava porazila Líšeň v této sestavě: Vejmola – Křišťál, Vlček, Krčík, Svoboda – Tureček, Belaid (74. Lacko) – Selnar (74. Křivánek), Ritter (84. Peřina), Fila (74. Vedral) – Zoubele (C) (88. Tall). 19letý mladíček Ritter v Táboře kvůli kartám hrát nemůže.

Nedělní utkání v Táboře na stadionu Kvapilova budou řídit rozhodčí: Kotala – Dresler, Žurovec.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama