Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko posílil mladý lotyšský gólman Roberts Dzērve a už zkušený Michal Bezpalec

 
středa, 23. března 2022, 19:13

Tábor – Dvě nové tváře přivítal do svých řad FC MAS Táborsko. Do dorostenecké kategorie přišel talentovaný 17letý gólman Roberts Dzērve z Lotyšska, mládežnický reprezentant své země.

Trenér Táborska a krajan Sergejs Golubevs o něm řekl, že se jedná o urostlého gólmana, s nímž se pro následující půlrok kromě dorostu počítá na pozici gólmana č. 3 v A týmu. „Těšíme se na práci s ním, má velkou perspektivu. Už s námi byl v lednu v přípravě a náš trenér gólmanů mu dal dobré ocenění. Myslím si, že přestup do Táborska je pro něho kariérní posun vpřed,“ uvedl táborský kouč.

Strakonický rodák Michal Bezpalec (* 19. 8. 1996) doplní druholigový kádr na pozici stopera či defenzivního záložníka. „Jsme rádi, že jsme Michala stihli zaregistrovat. Už má něco odehráno mj. i ve druhé polské lize, navíc je to charakterově dobrý hráč do kabiny. Věříme, že nám na jaře pomůže,“ míní Sergejs Golubevs.

 

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC Táborsko
 


 
Reklama