Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

F:NL: Táborsko remizovalo s Vyškovem 1:1

 
neděle, 13. března 2022, 20:49

Tábor - První jarní bod vybojovalo Táborsko v nedělním domácím duelu s Vyškovem. Duel 18. kola F:NL skončil zaslouženou remízou 1:1, přičemž oba týmy mohly vyhrát. Prim hráli oba brankáři, kteří předvedli skvělé zákroky. Utkání sousedů v tabulce tak skončilo smírem; pro Táborsko je bod cenný v tom, že ho Vyškov v tabulce nepředskočil a ve vzájemných zápasech neporazil.

Vyškov začal u Jordánu o něco aktivněji. Když dostal Vintr dlouhý míč za obranu, zasprintoval přes půl hřiště a povedenou vysokou ranou ve 27. minutě obstřelil Zadražila - 0:1.       

Pět minut před koncem poločasu si mohl premiérový gól v dresu Táborska připsat Krch, ale svou placírku nesklopil pod břevno.

Vyrovnání zařídil po změně stran exekutor rohového kopu Plachý, který míč zakroutil rovnou do brány - 1:1.

Pak viděli diváci plejádu příležitostí. Na straně Vyškova Moučka trefil v 56. minutě z úhlu břevno, Zadražil zlikvidoval velké šance Maceje a Cabadaje.

Táborsko se dostávalo na zteč díky fyzickým parametrům Tijaniho, pak byli blízko druhého úspěchu opět po šanci Krcha, jehož umný lob obrana hostí vykopla v 70. minutě z čáry a čtyři minuty před koncem Plachý v tutovce prudkou ranou jen "proděravěl" hrudník gólmana Kinského.

Třetí jarní duel čeká na FC Táborsko 19. března v Praze s Duklou.

FC Táborsko - MFK Vyškov 1:1 (0:1)

Branky:  52. Plachý – 27. Vintr. Rozhodčí: Adámková – Dresler, Žurovec. ŽK: 33. Mach, 60. Navrátil – 25. Moučka, 58. Olšanský. Diváci: 612.                                                             

Táborsko: Zadražil – Plachý, Navrátil, Holiš (31. Rydval), Tusjak - Vozihnoj (66. Žižek), Javorek, Krch (83. Liepa), Kosek (83. Mezera) – Tijani, Mach.

Vyškov: Kinský – Srubek, Matys, Olšanský, Oulehla – Lacík (90. Jambor), Vintr, Ackroyd (65. Cabadaj), Lahodný – Macej, Sedlák (12. Moučka, 91. Simr).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař
 


 
Reklama