Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Kombinovaný tým Táborska zdolal béčko Viktorky Plzeň 4:3

 
středa, 2. února 2022, 22:08

Písek – Ve sportovním areálu v Písku se uskutečnilo další zimní přípravné utkání mezi FC MAS Táborsko a Viktorií Plzeň B. Utkání skončilo výsledkem 4:3. Trenér Jihočechů Sergejs Golubevs poslal na hřiště velmi mladý tým s řadou odchovanců v dorosteneckém věku.

„Obvyklým oporám jsme dali volno, aby si odpočinuli. Zápasů bylo teď hodně. V úvodu utkání jsme přežili presink Plzně a naopak my jsme dvakrát skórovali,“ uvedl trenér FCT.

Počet inkasovaných branek trenér přičítá nesehranosti týmu, mládí, nedostatku v komunikaci. Hráči nastoupili na nezvyklých postech (Vozihnoj na pravém beku).

V zápase se na čtvrt hodiny objevil navrátilec Liepa, kterého však trenér raději stáhl. Je po zranění. Utkání vítězným gólem rozhodl 17letý mladíček Švec.

Příští zápas sehraje FCT v sobotu 5. února v 9:30 na Soukeníku v Sezimově Ústí opět proti Baníku Ostrava B. 

FC MAS Táborsko  - FC Viktoria Plzeň B 4:3 (2:1)

Branky: 8. Yuri, 33. Robakidze, 47. Mach, 73. Švec – 41. Krůta, 54. Sojka, 65. Vrba.

FCT: Janáček – Vozihnoj (46. Škrleta), Holiš (60. Mejta), Kotrč, Kosek (46. Tusjak) – Šplíchal, Liepa (15. Švec), Drozd (50. Svatek), Youri – Mach (75. Kubovský), Robakidze.

Plzeň B: Mrózek – Vach, Čihák (46. Vacek), Fišer, Žilák – Gaszczyk (62. Kolerus), Sojka, Kodýdek – Vrba, Jedlička (81. Pospíšil), Krůta (62. Aubrecht).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama