Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ve druhém utkání Táborsko podlehlo o jeden gól Dynamu ČB

 
středa, 12. ledna 2022, 20:28

České Budějovice - Ve druhém "přátelském" utkání zimní přípravy odjel A tým Táborska do Českých Budějovic do areálu Složiště. Prvoligové Dynamo v zápase zvítězilo 1:0, když mělo v utkání více ze hry, ale Táborsko si počínalo mnohem fotbalověji než v předchozím duelu s Ml. Boleslaví.

Jediná branka domácích padla na sklonku první půlhodiny. Po dlouhém nákopu Skovajsy se k míči na pravé straně dostal Čolić, který bez přípravy poslal míč před branku, kde byl volný Mihálik, který střelou do poloodkryté branky poslal Dynamo do vedení.

Do kádru Táborska se vrátili marodi. Bohužel už v prvním poločase musel odstoupit kvůli zranění brankář Pecháček.

V příštím duelu se Táborsko v sobotu 15. ledna ve 13:00 střetne v M. Boleslavi s Teplicemi v rámci Tipsport ligy.

Hodnocení trenéra Sergejse Golubevse: "Dneska jsme hráli mnohem lépe než proti Mladé Boleslavi. Prvních patnáct, dvacet minut bylo na mužstvu znát, že má v hlavách předchozí vysokou porážku. Dělali jsme chyby, hráči byli nervózní. Později jsme se dostali na vyšší herní úroveň, byli jsme ve větším klidu. Už jsme se nebáli kombinovat, chodili jsme do soubojů, měli jsme vyšší rychlost. Ve druhém poločasu jsme hodně střídali, posílali jsme na hřiště čerstvé hráče, kteří také předvedli dobrý výkon. Věřím, že příští můžeme hrát ještě lépe. Čekáme na příchod hráče Kristapse Liepy, který se k nám vrací po vážném zranění, připojí se příští týden. Musí dohnat kondici, ale myslím, že v únoru bude připraven na sto procent. Po odchodech Ichy a Bouly nás bota tlačí ve středu zálohy, tam chceme přivést ještě jednoho hráče."

SK Dynamo ČB - FC MAS Táborsko 1:0 (1:0)

Branka: 28. Mihálik

SK Dynamo:1. poločas: Kerl – Čolić, Brabec, Králik, Skovajsa – Hellebrand, Hora – Van Buren, Penner, Vais – Mihálik.
2. poločas: Janáček – Matvejev, Brabec, Havel, Sladký - Čavoš, Krch - Tolno, Brandner, Mršić - Hais.

Táborsko: Pecháček (12. Zadražil) - Plachý (75. Tsolakis), Navrátil, Rydval (83. Kotrč), Tusjak (60. Vozihnoj) - Kalousek (46. Šplíchal - 83. Kubovský), Robakidze (60. Drozd), Holiš (75. Schramhauser), Kosek - Mach (60. Yuri), Provazník (46. Tijany, 83. Svatek).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle