Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ve slavnostním zápase ozdobeném beneficí porazilo Táborsko Třinec 3:0

 
pondělí, 13. září 2021, 19:41

Tábor – Neděle 12. září 2021 byla pro A tým FC MAS Táborsko dnem malovaným jako korálek. Nejenže nastoupil do utkání s Třincem v červených retrodresech jako připomenutí založení DSK Tábor v roce 1921, nejenže se podařilo v rámci zápasu vybrat na Karolínku Kromkovou, která bojuje s dětskou mozkovou obrnou, sumu 155 555 Kč, ale mužstvo za slunečného počasí zvítězilo rozdílem třídy 3:0.

Táborsko bylo v duelu střelecky efektivní. V 16. minutě Tusjak využil přihrávky do prostoru, míč vedl po levém křídle a pak výborně přihrál do vápna nabíhajícímu Provazníkovi, jehož rána po zemi na přední tyč skončila v síti – 1:0.  Za třináct minut stadion znovu tleskal gólu, když se individuálně prosadil ve vápně aktivní Matoušek – 0:2. Ke třetímu gólu do poločasu byl dvě minuty před přestávkou Plachý, který svou technicky pohlednou příležitost zakončil z úhlu ranou do pravé tyče.

Hráči Táborska ve druhé půli několikrát sympaticky v přečíslení „najížděli“ na branku Třince, ale správnému zakončení vždy něco chybělo. Až sem minut před koncem řádné hrací doby skóroval střídající Kopečný, kterému na gól přihrál Matoušek – 3:0.

Jedinou menší kaňkou na výborném výkonu Táborska je 5 žlutých karet, které pro některé hráče znamenají stop v příštím utkání v Opavě. Tento duel se na základě dohody klubů odehraje v sobotu 18. září 2021 se začátkem v 15:00 (původní začátek 16:30).

FC MAS Táborsko – FK Fotbal Třinec 3:0 (2:0)

Branky: 16. Provazník, 29. Matoušek, 83. Kopečný. Rozhodčí: Dubravský – Mikeska, Pfeifer. ŽK: 26. Tusjak, 55. Holiš, 61. Provazník, 69. Matoušek, 74. Boula – 5. Bedecs, 37. Ba. Diváci: 965.

Táborsko: Pecháček – de Almeida (86. Rydval), Navrátil, Holiš, Tusjak – Vozihnoj (64. Kopečný), Icha, Boula (88. Drozd), Plachý (86. Rafa) – Matoušek, Provazník (64. Tijani).

Třinec: Hasalík – Hýbl, Bedecs, Ba, Habusta – Weber (69. Foltyn), Puchel (64. Kania), Šteinhübel, Omasta – Juřena, Petráň.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař