Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nedělní zápas s Třincem bude hodně slavnostní

 
pátek, 10. září 2021, 17:16

Táborsko - A tým FC MAS Táborsko se pečlivě připravuje na nedělní utkání Fortuna: Národní ligy s Třincem (výkop 12. září 17:00).

V reprezentační pauze svěřenci trenéra Miloslava Brožka zvládli dva kondiční bloky a teď už se vše ladí tak, aby mužstvo nedělní duel zvládlo. Je k tomu mnoho důvodů. Jak je všeobecně známo, při nedělním utkání se budou vybírat peníze na léčbu nemocné dívenky Karolínky Kromkové.

Hráči vyběhnou na trávník v retrodresech. „Zdraví Karolínky je hlavní věc. S tím se snoubí další program: 100 let klub, 120 let fotbalu v Táboře a někteří zasloužilí fotbalisté slaví životní jubilea,“ uvedl trenér Brožek.

Na hráče to však nemá vliv v tom slova smyslu, že by je to svazovalo. „Hráči berou zápas vážně, těší se, jsou silní a chtějí vyhrát. Chtějí celou tu slávu podpořit dobrým výkonem,“ sdělil trenér A týmu FCT.

V hledišti budou mj. také přítomni dva bývalí trenéři A týmu Lotyšska, Jurijs Andrejevs a Alexandrs Starkovs. Mezi Táborskem a pobaltskou zemí je úzký vztah. V Táborsku působí trenér Sergejs Golubevs, navíc trenér Brožek studoval profi licenci právě v Lotyšsku.  

Napsal(a) Luboš Dvořák
 


 
Reklama