Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko prohrálo v Praze s Viktorkou Žižkov

 
středa, 30. června 2021, 20:41

Praha – V dalším přípravném utkání se střetla domácí Viktoria Žižkov s FC MAS Táborsko. Pražané vyhráli 2:0.

Hodnocení trenéra Táborska Miloslav Brožka: „Bohužel jsme v utkání dvakrát inkasovali, což mě mrzí zejména u druhého gólu. Brankář Cízler, který jinak podal výborný výkon, pustil centr a hodil si míč do brány. To se stane i na světových kolbištích. Chybu mu nevyčítám, je to velmi perspektivní gólman, máme v jeho případě na čem stavět. Kromě něho opět dostala příležitost řada odchovanců.
První gól jsme obdrželi, když jsme pozdě reagovali na herní situaci a soupeř skóroval z dorážky, když první střelu Cízler ještě vyrazil. Byl to také gól zadarmo. V prvním poločase jsme si vytvořili jednu vážnější situaci, měli jsme ve hře náznaky dobrých přechodů, ale nedotáhli jsme je. Snažili jsme se hrát kombinačně, ale působili jsme unaveně. Měli jsme ve hře hodně ztrát balonů, takže nemohu náš výkon hodnotit kladně.
V úvodu druhého poločasu jsme měli tlak, vypracovali jsme si dvě velké příležitosti Pavlíka a Čapka, ale bez efektu. Mohli jsme se skórem zahýbat. Pak se hra opět srovnala. Mezi 70. a 80. minutou jsme opět měli ve hře navrch, ale neměli jsme kvalitu, abychom dokázali skórovat.
Almeida je na testech v Olomouci, naopak brankář Pecháček se vrátil z Dynama. Tvoříme úplně nový tým. S některými testovanými hráči jsme se už rozloučili. V dalším utkání nás v sobotu na Kvapilce prověří budějovické Dynamo.“

FK Viktoria Žižkov - FC MAS Táborsko 2:0 (2:0)

Branky: 15. Štěpánek, 30. Řezáč

Sestava FCT: Cízler (46. Zadražil) – Dybala (65. Kubovský), Navrátil, Holiš, Tusjak (46. Ćubrilo) – Gabriel (67. Sanchez) – Vozihnoj, Boula (46. Drozd), Pfeifer (46. Pravda), Provazník (46. Icha) – Bakayoko (46. Čapek).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková