Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko porazilo v přípravě béčko Dynama 2:0

 
pondělí, 28. června 2021, 16:04

Tábor – V prvním letním přípravném utkání porazil A tým FC MAS Táborsko B tým Dynama České Budějovice 2:0. Na základě dohody trenérů se hrálo 3 x 45 minut.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „Utkání splnilo funkci lepšího tréninku. Chtěli jsme dotáhnout první týden přípravy v zatížení. Některým hráčům jsme dali větší prostor, abychom získali větší přehled, jak jsou na tom fyzicky. První selekci hráčů jsme pozdrželi, přijde na řadu ve středu. Hráči, kteří jsou u nás na testech, jsou na tom dobře charakterově, ale nejsem si jistý, jestli všichni mohou hrát za Tábor a pomoci nám v mistrovské soutěži. Ne u všech to vidím.“

FC MAS Táborsko – Dynamo České Budějovice B 2:0 (0:0, 2:0, 0:0)

Branky: 55. Almeida, 71. Bakayoko.

Sestava FCT, 1. část: Cízler – Konopásek, Navrátil, Holiš, Ćubrilo – Pavlík, Drozd, Boula, Plachý – Pfeifer, Čapek.
2. část: Zadražil – Almeida, Brabec, Dybala, Tusjak – Vozihnoj, Gabriel, Icha, Provazník – Pravda, Bakayoko.
3. část: Slávik – Almeida (20. Bakayoko), Brabec, Dybala (15. Drozd), Havrda – Kubovský, Gabriel, Icha, Abramović – Pravda, Nielsen.

Sestava Dynama: Janáček - Kočí, Bednar, Kladrubský, Mašek - Malecha, Perina - Kousal, Polanský, Dordič - Matoušek. Střídali: Červenec, Kerl – Bicenc, Pineau, Bízek, Matuška, Pařízek, Sedláček, Bouquetouta, Schönbauer, Šestauber, Vaněk, Lorenc.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař