Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko přivezlo důležitou výhru z Julisky

 
úterý, 18. května 2021, 15:56

Praha – Jarní cíl, tzn. záchrana ve Fortuna: Národní lize, se pro tým FC MAS Táborsko výrazně přiblížil. Pomohla k tomu důležitá venkovní výhra v Praze nad Duklou. Tři body z Julisky zařídili oba stopeři – Penc a Navrátil, kteří se prosadili po rohových kopech. Jihočeši otáčeli skóre, když prohrávali z úvodu zápasu.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „Je fantastické vyhrát na Julisce. Zápas s Duklou je svátek a nevyhrává se tam každý den. V kabině propuklo velké nadšení. Mrzí nás vážné zranění Kristapse Liepy, uvidíme, jaké bude poškození jeho kolene. Prosadili jsme se ze standardních situací a měli jsme další brejky. Šli jsme třikrát sami na bránu na začátku druhého poločasu. Škoda, že jsme skóre nenavýšili. Vítězství je pro nás skvělé. V závěru první půle nás dvakrát podržel brankář Pecháček. Nastoupili jsme bez vykartovaných Tolna a Holiše, příležitost dostal Vozihnoj, který hrál velmi dobře. Vyšla nám taktika. Přiblížili jsme se k záchraně, takže jsme spokojeni. Věřím, že příští zápas už naši misi dotáhneme.“

FK Dukla Praha – FC MAS Táborsko 1:2 (1:2)

Branky: 7. Fábry – 18. Penc, 28. Navrátil. Rozhodčí: Hrubeš – Vejtasa, Bureš. ŽK:  41. Souček, 70. Hadaščok, 74. Kovernikov – 89. Boula. Diváci: 106.

Dukla: Kinský – Souček (42. Barac), Piroch, Fišl (46. Kovernikov), Chlumecký – Kott (72. Kozel), Doumbia – Faleye (42. Hadaščok), Krunert, Buchvaldek – Fábry (72. Ayong).

Táborsko: Pecháček – Almeida, Navrátil, Penc, Tusjak – Vozihnoj (66. Havrda), Boula, Ndiaye, Liepa (23. Majka) – Čapek (87. Pinc), Provazník (87. Plachý).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková