Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Kombinovaný tým FC MAS Táborsko porazil béčko Slavie 3:2

 
pátek, 14. května 2021, 11:58

Tábor - Za hustého deště se na stadionu Kvapilova uskutečnilo čtvrteční přípravné utkání mezi FC MAS Táborsko a Slavií Praha B. Zápas skončil vítězstvím domácích 3:2.

Trenér Táborska Miloslav Brožek nominoval na zápas kromě hráčů A týmu také hráče B týmu a talentované dorostence. Nastoupil i třeba patnáctiletý Šplíchal. Na testu se v duelu objevil 18letý slovenský mladík Christian Veliký. „Tento hráč má za sebou několik let v akademii West Hamu United,“ uvedl Miloslav Brožek.

Podle něho bylo střetnutí se Slavií B pro mladé hráče Táborska motivací, aby nadále poctivě pracovali a jednou se dostali do prvního týmu. „Pro kluky z dorostu to byl po dlouhé době seriózní zápas. Naši mladíci jsou příslibem do budoucna. Jsme rádi, že jsme jim mohli poskytnout tuto příležitost,“ míní trenér FCT.

FC MAS Táborsko – SK Slavia Praha B 3:2 (3:1)

Branky FCT: Gil, de Almeida, Veliký.

Sestava FCT do 30. minuty: Slávik – de Almeida, Brabec, Penc, Janošík – Vozihnoj, Gil, Veliký, Šplíchal – Římánek, Dumbrovský,
do 60. minuty: Slávik (do 45. minuty) – de Almeida (do 45. minuty), Brabec, Hornát, Janošík (do 45. minuty) – Praveček, Švec, Veliký (do 45. minuty), Plachý – Tolno, Majka,
do 90. minuty: Zadražil (od 45. minuty) – Škrleta (od 45. minuty), Kotrč, Dybala, Havrda (od 45. minuty) – Kubovský, Icha (od 45. minuty), Svatek, Ott – Hájek, Fulei.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková
 


 
Reklama