Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FC MAS Táborsko ukončil první blok přípravy

 
pondělí, 18. ledna 2021, 11:40

Táborsko – A tým FC MAS Táborsko se aktivně připravuje na jarní část FNL. Tým má za sebou první blok zimní přípravy. Ten byl charakterizován selekcí a výběrem testovaných hráčů. Tým odehrál tři zápasy v Tipsport lize pokaždé jiném složení, ale přesto tým působil organizovaně a bojovně.

„V tomto období jsme zhlédli a vyhodnotili hráče, kteří nám mají pomoci,“ uvedl ředitel klubu Josef Holub. V Tipsport lize Táborsko prohrálo se Spartou B (1:3) a remizovalo s Duklou Praha (3:3) a Hradcem Králové 1:1. „Ve všech zápasem jsme měli dobré pasáže a šance na to zápasy vyhrát, ale v tomto období nejsou výsledky důležité,“ podotkl ředitel.

V prvních týdnech ledna se v Táborsku protočila řada hráčů. Na testech uspěli například hráči Pinc, Holiš, Liepa, R. Nielsen, Morales. I ostatní hráči ukázali svůj potenciál, ale s týmem dále nepokračují: Fernandez, Brito, Minkevics, Pavlík (nejedná se o našeho odchovance Jana Pavlíka), B. Nielsen, Zezula, Kader Touré. „V posilování hodláme pokračovat. Nyní víme, které posty přesně hledáme, aby nám hráči zapadli do mozaiky,“ míní Josef Holub. Na hostování odešel do Karlových Varů Matěj Brabec, který se zde připojí k Mikuláši Jášovi. Do divizního Sokola Lom odchází dlouholeté opory Martin Kučera a Zbyněk Musiol. Klub zřejmě opustí i Emanuel Tolno, o jehož služby je zájem v první lize.

K pohybu v kádru patří i odchody. V týmu se připravovalo téměř 30 hráčů a nyní budeme pokračovat asi 25. „Do konce měsíce pak bude jasné, kolik hráčů v kádru necháme, abychom byli co nejsilnější,“ dodal ředitel.

V pondělí 18. ledna bude mít trenér Miloslav Brožek k dispozici tento kádr: Zadražil, Pecháček, Slávik – Almeida, Morales, Efouba, Penc, Navrátil, Holiš, Havrda, Janošík – Vozihnoj, Icha, Schramhauser, Liepa, Boula, Plachý, Majka, Zeronik – Čapek, Pinc. Jak zdůraznil trenér, kádr nemá konečnou podobu. V úterý se připojí Dybala, v pátek Větrovský, Provazník pokračuje v rekonvalescenci. Ruben Nielsen a Modou Ndiaye přiletí v týdnu.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková
 


 
Reklama