Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko se připravuje na nedělní duel v Blansku

 
středa, 4. listopadu 2020, 18:27

Tábor – Poté, co Ministerstvo zdravotnictví v souladu s usnesením vlády ČR umožnilo konání utkání FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, bude sehráno i utkání 7. kola mezi Blanskem a FC MAS Táborsko. Zápas je v plánu v neděli 8. listopadu od 11 hodin ve městě severně od Brna.

„Náš tým trénuje kontinuálně celou dobu. Jednu dobu nás omezila nákaza koronavirem, ale trénovali jsme dál, byť v okleštěném složení,“ uvedl trenér Táborska Miloslav Brožek. On, realizační tým a celé mužstvo se v pátek podrobí dalším testům na Covid-19.

Další testy na ně čekají v úterý, protože ve středu 11. 11. se má uskutečnit dohrávka mezi Vyšehradem a Táborskem. Doma se Táborsko opět představí po repre pauze 22. listopadu proti Varnsdorfu.

Pro každý tým, který si testy platí, se zvyšují finanční náklady na sezonu. „V Táborsku jsme se připravovali, až se soutěž rozjede. Pro hráče je důležité nejen trénovat, ale i absolvovat zápasy. Všichni už chtějí hrát, ale tato doba je dost těžká. Předpokládám, že podzimní sezona skončí o víkendu 28. a 29. listopadu a dva nesehrané zápasy si přeneseme do jara,“ míní Miloslav Brožek.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař
 


 
Reklama