Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko po vedoucím gólu s Ústím třikrát inkasovalo

 
pondělí, 6. května 2019, 10:46

Šestadvacáté mistrovské utkání sehráli Táborští na Kvapilce proti celku z Ústí nad Labem. Z velmi důležitého utkání vzhledem k záchraně odešli ze hřiště s prázdnou. Už ve středu 8. května od 17 hodin se Táborsko představí v rámci 27. kola na trávníku Znojma.

Úvod zápasu patřil Ústí, ale Táborsko se oklepalo a začalo soupeři zatápět před jeho pokutovým územím. Domácí měli tři čtyři střelecké pokusy, které skončily v rukavicích Tvrdoně či mimo jeho tři tyče. Ústí toho v prvním poločase také moc nepředvedlo a poločas skončil výsledkem 0:0.

V druhém poločase se diváci dočkali i branek. Tu úvodní vstřelil v 51. minutě Musiol, kdy si po rohovém kopu našel míč a poslal ho za Tvrdoně – 1:0. Ústí reagovalo hned dvojitým střídáním a na hře to bylo znát. V 61. minutě se do té doby ojedinělé šance hostů gólově  prosadil čerstvý hráč Procházka a bylo srovnáno – 1:1. To hosty nakoplo a v 63. minutě přidali druhou branku po nepřehledné situaci před Šimanem. Střelcem byl tentokrát Strada -1:2.

Domácím se přestalo dařit a otěže utkání pomalu, ale jistě přebíralo Ústí nad Labem. V 78. minutě po rohovém kopu se prosadil tečovaným míčem opět Procházka a zvýšil již na 1:3. Domácí se snažili dostat k brance soupeře, ale bohužel marně. To změnila až v 93. minutě poslední akce Táborska, ze které se střelecky prosadil opět Musiol – 2:3. Rozhodčí Zelinka však po rozehrávce ukončil zápas a tak tři body putovaly do Ústí nad Labem.

Hodnocení trenéra FCT Karla Musila: „Dnes rozhodl první poločas. Je veliká škoda, že jsme nedokázali vstřelit z těch šancí, co jsme měli, aspoň jednu branku. Ve druhém poločase jsme sice šli do vedení, ale Ústí vystřídalo a vstřelilo dvě slepené branky, kterými zápas otočilo. To si myslím, že bylo pro nás smrtící, protože to s mančaftem psychicky otřáslo a pak jsme se už těžko dostávali do hry. V nastaveném čase ještě snížil Musiol, ale to už nic neznamenalo. Ve středu musí ve Znojmě jednoznačně bodovat za tři body. Uděláme pro to všechno.“

FC MAS Táborsko – FK Ústí nad Labem 2:3 (0:0)

Branky: 51. a 90+3.Musiol – 63. a 78. Procházka, 66. Strada. Rozhodčí: Zelinka – Paták, Vodrážka. ŽK: 2:3 (3. Pilík, 40. Kučera – 41. Bílek, 49. Brak, 62. Janso). Diváci: 680.

Táborsko: Šiman – Šandera, Březina, Navrátil (46. Klusák), Hasil – Kučera, Valenta (72. Gebert) – Čermák, Pilík (78. Vandas), Pfeifer – Musiol.

Ústí: Tvrdoň – Janso, Brak, Pimpara, Krátký (58. Procházka), Bílek – Miskovič (58. Richter), Prošek, Strada, Valenta – Matějka (85. Šup).

Napsal(a) Karolína Kabíčková/FCT | Foto Karolína Kabíčková
 


 
Reklama