Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FC MAS Táborsko spojil síly s CB Auto

 
pondělí, 25. března 2019, 18:25

Ve čtvrtek 14. března klub převzal dva automobily značky Volkswagen T-Roc a Tiguan a jeden automobil značky Škoda Octavia k užívání od nového partnera, který se od jarní části F:NL objevuje i na zadní straně dresu A týmu Táborska.

Společnost CB Auto, a.s., založená v roce 2001 a v současné době provozuje pobočky v Táboře, Českých Budějovicích a Českém Krumlově. Je autorizovaným dealerem vozů Škoda, osobních i užitkových vozů Volkswagen, SEAT, Mazda a KIA.

Při této příležitosti jsme položili řediteli CB Auto, a.s., Františkovi Fišerovi pár otázek.

Pane Fišere, jak se zrodila spolupráce mezi CB Auto, a.s., a klubem FC MAS Táborsko?
V Táboře poskytujeme skvělé služby našim zákazníkům už od roku 2011. Naši lidé se zákazníky tráví hodně času, ať už na salonu, při servisu nebo i jejich rozvozů z našich salonů. Z rozhovorů s nimi vnímáme, že fotbalový klub je neodmyslitelně spjatý se sportovním, ale i společenským životem v Táboře. Když nás tedy pan Dvořák z FCT oslovil a představil nám plány nového vedení klubu, viděl jsem za spoluprací možnost podpory něčeho, co naše zákazníky spojuje a těší i v osobním životě.

Jistě máte spoustu nabídek k partnerství. Co pro vás bylo zlomovým okamžikem, že jste kývl na nabídku spolupráce s FCT?
Zaujala nás především aktivita a vize nového vedení klubu. Naším cílem jsou partnerství, která mají přesah do obecně prospěšné roviny. Tu v případě FCT vidíme zejména v zařazení klubu mezi dvacítku Sportovních center mládeže. Vnímáme důraz, který klub klade na výchovu talentů a rozvoj dětí jak po sportovní, tak osobnostní stránce.

Jaký je váš vztah k fotbalu a sportu všeobecně?
Upřímně, fotbal příliš nesleduji. Ale ke sportu obecně mám velmi kladný vztah. Věřím, že prospívá v osobním i pracovním životě. Je dobrým základem pro disciplínu, řád, pracovitost a fungování v kolektivu. To se pozitivně odráží v pracovním přístupu aktivních nebo bývalých sportovců. Osobně máme velmi dobré zkušenosti se zaměstnáváním bývalých sportovců.

Co byste na závěr popřál klubu do zbývajících utkání jarní části F:NL?
V první řadě bych klubu přál neutuchající zájem fanoušků, který jak věřím, požene hráče i klub dopředu. A samozřejmě záchranu a v příští sezóně první místa tabulky!

Napsal(a) Karolína Kabíčková/FCT | Foto FC MAS Táborsko