Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

VIDEO: Trenér Dynama David Horejš zve diváky na domácí premiéru s Brnem

 
pátek, 15. března 2019, 16:39

Takový vstup do jarních odvet tu dlouho nebyl. Českobudějovické Dynamo přivezlo ze dvou venkovních zápasů plný počet bodů a bude usilovat o další, tentokráte v domácím prostředí. Soupeřem mu bude tým z jihomoravské metropole, který naše fotbalisty na podzim porazil. Šest získaných bodů je ten nejlepší důvod, přijít je podpořit a vytvořit jim domácí atmosféru.

V neděli v 17 hod. přivítá SK Dynamo České Budějovice FC Zbrojovka Brno. Trenér David Horejš hodnotí v rozhovoru předchozí utkání ve Vlašimi a v Prostějově, která jeho tým zvládl. Myšlenkami je ale hlavně u svého nedělního soupeře. Ví, že přijede velmi silný soupeř, který se výkonnostně zvedá a má velkou kvalitu. Je přesvědčený, že zápas bude mít ligové parametry.

K tomu jistě přispějí svým výkonem domácí fotbalisté, kteří chtějí navázat na vítěznou šňůru a kteří jsou na svého soupeře velmi dobře připraveni. Tým byl v zimní přestávce vhodně doplněn a táhne za jeden provaz s cílem přímého postupu do první ligy. Hraje atraktivní fotbal a to je také ta nejlepší pozvánka na zápas. 

Přijďte v neděli podpořit fotbalisty a vytvořit jim domácí atmosféru.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle