Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko remizovalo s druhou Jihlavou

 
neděle, 10. března 2019, 20:02

O záchranu bojující Táborsko obralo o body favorizovanou Jihlavu. Vysočina se ujala Klímou vedení, ale další příležitosti nevyužila a domácí trestali vyrovnávací brankou Hasila v závěru poločasu. Po přestávce byly šance na obou stranách, ale na změnu stavu už nedošlo. Podrobnosti přineseme.

Domácí se bez zraněného kapitána Navrátila nemohli dostat do tempa, Vysočina si vytvořila převahu, ale v první šanci Klíma pálil ještě mimo, avšak za pět minut byl už přesnější. Po přihrávce Petra nekompromisně zavěsil.

Na konci poločasu se začalo hlásit o slovo i Táborsko. Hlavička Čermáka skončila vedle, ale po další standardce bylo vyrovnáno. Obránce Hasil poslal Vejmolou vyražený míč přesně do sítě.

Po přestávce zahrozila jako první Jihlava Šulcem, ale těsně minul. Útočili také Táborští. Branku netrefil Kučera ani ve slibné pozici stojící Klusák, jenž trestuhodně vysoko přestřelil. V 73. minutě vystrašil Vejmolu Březina z trestného kopu. Vzápětí na druhé straně zatřásl břevnem Breda. V 80. minutě musel Vejmola likvidovat nebezpečný pokus Čermáka.

V závěru se hosté tlačili před táborskou branku, ale větší možnost si nevypracovali. To domácí mohli v nastavení rozhodnout po Klusákově rohovém kopu Březinou, ale Vejmola se blýskl výborným zákrokem. Na poločasovém skóre 1:1 se již nic nezměnilo.

FC MAS Táborsko – FC Vysočina Jihlava 1:1 (1:1)

Branky: 40. Hasil – 24. Klíma. Rozhodčí: Adámková – Paták, Pečenka. ŽK: 5:0 (61. Březina, 64. Zárybnický, 82. Frýdek, 84. Ngimbi, 87. Valenta). Diváci: 521.

Táborsko: Šiman – Klusák, Březina, Zárybnický (71. Ngimbi), Hasil – Kučera (62. Frýdek), Valenta, Čermák, De Almeida, Pilík – Toutou (66. Musiol).

Jihlava: Vejmola – Breda, Chlumecký, Tijani, Preisler – Vaculík, Machuča – Petr (66. Šefčík), Šulc, Javůrek (79. Klobása) – Klíma (89. Jawo).

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle, video: Karolína Kabíčková