Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

SOUTĚŽ: Přidá Dynamo třetí vítězství? Přijede neporažená Vlašim

 
pátek, 3. srpna 2018, 06:13

Výborný vstup do nové sezony FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY mají za sebou fotbalisté SK Dynamo České Budějovice. Po dvou výhrách obsadili čelo tabulky a chtějí ho udržet i po zápase s Vlašimí. Nedělní zápas startuje v 17 hodin a půjde na něj 10 čtenářů zdarma.

Ambice na boj o nejvyšší soutěž mají, sílu kádru také. Start? Povedený. Fotbalisté SK Dynamo České Budějovice začali nový soutěžní ročník na výbornou a po dvou zápasech mají stejně jako Jihlava, Ústí nad Labem a Hradec Králové šest bodů. Po ubojovaném vítězství s Třincem dokázali Jihočeši vyloupit pražský Žižkov a v neděli budou chtít přidat do tabulky další tři body.

Ale pozor. Vlašim patří k méně oblíbeným soupeřům Dynama. Hlavně na domácím stadionu nemají Budějce s Vlašimí dobrou bilanci. I to je motivace, aby hráči ukázali sílu a soupeře přehráli. Fanoušci budou navíc zvědaví, jak si domácí tým povede oproti zápasu s Třincem, kde některé prvky vázly.

Nastoupit už může i nová posila do ofenzivy. V týdnu byl administrativně dořešen přestup útočníka Davida Ledeckého, který přišel na jih Čech z polského klubu Górnik Zabrze. Pětadvacetiletý hráč měří 184 centimetrů a měl by být platný nejen pro hru po zemi, ale i standardní situace.

Vlašim často těží ze sparťanské líhně, která jí dodává mladé naděje. „Jejich styl se dlouhodobě nemění. Hrají v rozestavení 4-4-2 a všichni jsou to velice kvalitní fotbalisté. I proto se každý půlrok vymění polovina mužstva, protože ti co vyniknou, většinou odejdou do ligy. Chceme ale tři body,“ uvedl k soupeři pro klubový web trenér Dynama David Horejš. I Vlašim začala novou sezonu dobře a po dvou zápasech má dva body. Remizovala s Brnem i venku v Prostějově 2:2.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA: SK Dynamo České Budějovice – Vlašim 17:00 NE

Jihočeský fotbal rozdává ve spolupráci s klubem 10 vstupenek, které si po dvou rozdělí pět výherců. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do sobotní 16. hodiny následující otázku a čekat na slosování, které zveřejníme v článku.

Lístky si mohou výherci vyzvednout v informačním centru u hlavní brány stadionu Střeleckého ostrova v ulici Emila Pittera dvě hodiny před začátkem zápasu a musí se prokázat občanským průkazem.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž skončila! Výherci: Jakub Šiška, Hubert Novák, Václav Hošna, Petra Vašíčková, Stanislav Šestauber

Napsal Michal Heřman | Foto Jan Luxík
 


 
Reklama