Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Příbram trestala okénka v táborské obraně

 
sobota, 10. března 2018, 18:56

Fotbalisté Táborska prohráli své zahajovací utkání jarní části FNL. Favorizovaná Příbram využila chyb v obraně Jihočechů a výhrou 3:1 potvrdila roli favorita. Za domácí se postupně trefili Grajciar, Matoušek a Fantiš, za Táborsko snižoval na 1:2 kapitán Navrátil.

Příbram udeřila už v 9. minutě, kdy běžel z půlky sám na brankáře kapitán Peter Grajciar a neomylně zavěsil. Domácí byli při chuti a stále se tlačili před Tomovu branku. Ayong střílel zblízka vedle, ale ve 26. minutě se měnilo skóre podruhé. Jan Matoušek nadvakrát propálil bránící hráče a zvýšil na 2:0.

Příbram druhý gól uklidnil až přespříliš, přenechala iniciativu soupeři. Táborsku svitla naděje kontaktním gólem ve 38. minutě. Po rohovém kopu hlavičkoval Jakub Navrátil a míč se dokutálel za Boháčova záda.

Po změně stran byli opět aktivnější domácí, kteří neustále zaměstnávali táborskou obranu. V 53. minutě předložil Ayong ideální přihrávku Grajciarovi, který trestuhodně přestřelil. Další možnost už Táborští nepřečkali. Ayongův centr přistál přesně na hlavě Antonína Fantiše a ten zblízka hlavou nezadržitelně skóroval. Byla to jeho první branka od návratu do Příbrami.

V závěru měli míč častěji na kopačkách hosté, ale když se neujala ani Vandasova šance, zůstalo při skóre 3:1.


Hodnocení zápasu trenérem FCT Nádvorníkem


1.FK Příbram – FC MAS Táborsko 3:1 (2:0)

Góly: 9. Grajciar, 26. Matoušek, 59. Fantiš - 38. Navrátil. Rozhodčí: Mikyska - Boček, Kubr. ŽK: 3:3 (Zápotočný, Průcha, Fantiš – Mršič, Navrátil, Nešický). Diváků: 1 167.

Příbram: Boháč – Skácel, Tregler, Kodr, Zápotočný – Grajciar (84. Soldát), Průcha – Hlúpik (59. Slepička), Matoušek, Fantiš – Ayong (69. Antwi). Trenér Josef Csaplár.

Táborsko: Toma – Prošek, Navrátil, Zavadil, Souček (38. Dudl) – Kučera – Vandas, Kopřiva (72. Linhart), Nešický, Mršić – Musiol (61. Valenta). Trenér Roman Nádvorník.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle, Karolina Kabíčková (video)
 


 
Reklama