Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Hurá na tiskovky. V úterý je v Táboře, ve čtvrtek v Č. Budějovicích a v sobotu v Písku

 
pondělí, 26. února 2018, 18:11

Fotbalové jaro klepe na jihu Čech na dveře. O víkendu vyběhnou k zápasům o první letošní body Dynamo Č. Budějovice a FC MAS Táborsko. Dva nejúspěšnější jihočeské kluby pořádají v tomto týdnu tiskové konference, aby novinářům a fanouškům představily své plány do jara. V sobotu se uskuteční v třetiligovém Písku, který hraje generálku se Sedlčany.

Tisková konference FC MAS Táborsko proběhne v úterý 27. února od 13:00 hod. v sídle klubu v Kvapilově ulici ve VIP zóně. Jarní sezónu zahájí Táborští oficiálně sobotním zápasem 3. 3. 2018 na domácí půdě s FK Baník Sokolov, kde na podzim dokázal uhrát ve velice napínavém zápase remízu 3:3. Přijďte modrobílé podpořit od 14:30 na hřiště v Kvapilově ulici.

Další horkou informací je zahájení předprodeje vstupenek pro jarní kolo sezóny. K zakoupené vstupence je také příjemný bonus, a to sleva 20% na sortiment Fan-shopu FCT (pozn. v den nákupu). Pokud přijdete pro permanentku ve středu, bude na Vás v sídle klubu čekat speciálně připravený personál. Vstupenky je ovšem možno zakupovat v jakýkoliv jiný den.

Nejstarší jihočeský fotbalový klub SK Dynamo České Budějovice představí své plány před startem jarní části sezony Fortuna národní ligy na tiskovce ve čtvrtek 1. března od 9:00 hod. v Press centru na Fotbalovém stadionu Střelecký ostrov. „Tiskové konference se zúčastní generální manažer Martin Vozábal, hlavní trenér A-týmu David Horejš a kapitán A-týmu Jiří Kladrubský,“ oznámil Aleš Strouha, PR a Media manažer. Soutěž zahájí Dynamo domácím střetnutím s Varnsdorfem v neděli 4. března od 17 hod.

FC Písek pořádá tiskovou konferenci po generálce

V sobotu 3. března od 12:30 hodin se ve VIP prostorách v areálu FC Písek uskuteční tisková konference před startem jarní části České fotbalové ligy. Na setkání jsou zváni zástupci médií, ale také sportovní veřejnost a fanoušci píseckého fotbalového klubu.

Na tiskové konferenci budou přítomni trenér třetiligového A-týmu Rostislav Grossman, kapitán áčka Michal Rendla, další ze zástupců hráčů a zástupci vedení FC Písek. „Přijďte diskutovat a poslechnout si novinky před startem očekávaného jara,“ zvou zástupci klubu na tiskovku.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle