Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Obránce Daniel Souček jde na testy do první ligy

 
pondělí, 8. ledna 2018, 21:40

Uplynulý týden, který odstartoval zimní přípravu táborského A-týmu, přinesl jednu překvapivou zprávu. Daniel Souček, obránce a jeden ze stěžejních hráčů, který je zde na hostování (SK Slavia Praha), byl vyžádán novým sportovním manažerem klubu FK Mladá Boleslav Jaroslavem Bílkem na 14denní testy.

Po dohodě všech tří klubů (SK Slavia Praha, FC MAS Táborsko, FK Mladá Boleslav) čekají Daniela Součka testy na herní post v první lize.

Výkonný ředitel Tomáš Samec k nastalé situaci uvedl: „Zavolal mi nový sportovní manažer FK Mladá Boleslav pan Jaroslav Bílek a poprosil mě, zda bychom hráče neuvolnili na testy. Po dohodě s mateřským klubem SK Slavia Praha jsme to umožnili. Jedná se o test, kdy se ukáže, zda se mladý reprezentant prosadí do kádru „Mladoboleslaváků.“ My, jako FC MAS Táborsko, bychom o něj samozřejmě neradi přišli, neboť je to jeden ze základních kamenů naší sestavy, ale respektujeme zájem z vyšší soutěže a také to, že hráč je kmenovým hráčem Slavie, která s testem souhlasí.“

19letý mládežnický reprezentant Daniel Souček (na snímku) během své dosavadní fotbalové kariéry odehrál celkem v letech 2015-2017 39 zápasů ve dvou fotbalových klubech.

Napsal(a) Vendula Švehlová | Foto Jan Škrle