Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Zápas podzimu Slavoj nezvládl a z Tachova si přivezl čtyřgólovou nadílku

 
sobota, 28. října 2023, 21:02

Tachov – Důležitý souboj na západě Čech Český Krumlov vůbec nezvládli a po prohře 0:4 stále zůstává na chvostu divizní tabulky.

Pro fotbalisty Slavoje to byl zápas podzimu, jak poznamenal trenér Zdeněk Šváb. Českokrumlovští však propadli na celé čáře, na jejich hře kouč nenašel žádné pozitivum. „Neexistovala obrana, záloha, ani útok. Domácí zcela zaslouženě vyhráli rozdílem třídy,“ popsal Šváb výstižně průběh utkání.

Předposlední Tachov byl přitom před vzájemným duelem v podobně špatné situaci jako Slavoj. Domácí dokonce ještě nevyhrál. První gól dali domácí ve 14. minutě. Domácí využili nedůrazu v hostující obraně a Danyil Bulaiev po centru Habarta otevřel hlavou skóre.

Druhý gól přidal po dalších zmatcích v zadních řadách Českého Krumlova sám Tomáš Habart ve 27. minutě. Obrana Slavoje byla v roli diváka i při třetím gólu Pavla Kořínka deset minut před pauzou. Už po prvním poločase bylo jasno. Tachovští dali během prvních pětačtyřiceti minut tři góly a o vítězi nebylo pochyb.

Snaha Českého Krumlova byla po přestávce marná. V 72. přidal nejlepší hráč zápasu Tomáš Habart ještě čtvrtý gól a domácí dotáhli zápas k pohodovému vítězství o čtyři branky. „Z našeho výkonu jsem hrozně zklamaný, jako bychom na hřišti nebyli. Domácí chtěli víc, a proto vyhráli,“ konstatoval zdrcený trenér Šváb.

V závěrečných dvou kolech podzimní části se slavojáci utkají v domácím derby se Soběslaví a v derniéře cestují do Rokycan.

FK Tachov – FK Slavoj Český Krumlov 4:0 (3:0)

Góly: 27. a 72. Habart, 14. Bulaiev, 35. Kořínek.
Rozhodčí: Hányš – Jati, Melničuk.
ŽK: 1:2 (Viterna – Švec, J. Matuška).
Diváků: 125.

Č. Krumlov: Polanský – Kolář (75. Ryneš), Kabele, Švec, Matušek (83. Lach) – Svoboda (46. Gelnar), J. Matuška, Trmal (46. O. Matuška), Kuna, Parakhnenko – Vávra. Trenér Šváb.

Napsal(a) Michal Havelka | Foto Lenka Průchová
 


 
Reklama