Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Výkon z pohárového duelu Katovice nezopakovaly a s béčkem Příbrami uhrály jen bod

 
neděle, 13. srpna 2023, 10:22

Katovice – Ve středu sehrály Katovice výborné pohárové utkání s druholigovou Příbramí (1:2) a i přes vyřazení byl trenér Luboš Vašica spokojený. „Věřím, že si zkušenosti a poznatky z tohoto zápasu přeneseme do mistrovských utkání,“ říkal. Ale nepřenesly.

Katovičtí hostili v sobotu béčko Příbrami a na středeční výkon proti druholigovému áčku nenavázali. Bezbranková remíza odpovídala dění na hřišti. Žádné z mužstev si stoprocentní šanci nevytvořilo, a i z druhého soutěžního utkání berou Katovice jen bod.

„Z naší strany to byl hodně nepovedený zápas. Hráli jsme bez pohybu a dopustili se mnoha nepřesností. Byli jsme také málo důrazní v osobních soubojích,“ hodnotil výsledek domácí trenér Vašica.

I přesto, že v týdnu odehráli jeho svěřenci těžké utkání a kouč připouští, že hráčům scházely síly, očekával od svého týmu větší kvalitu.

Náplastí na nepovedený výkon nebyla ani nula na kontě obdržených branek. „Vzadu jsme měli také mezery, a kdyby měl soupeř v útoku větší kvalitu, nepochybně by nás potrestal,“ myslí si Vašica.

Katovičtí vytvořili několik závarů po standardních situacích, i oni však byli málo nebezpeční, a proto zápas skončil 0:0. Remízu mohou odčinit v páteční předehrávce v dalekých Mariánských Lázních.

SK Otava Katovice – FK Viagem Příbram B 0:0

Rozhodčí: Pena - Šlajs, Šálková. ŽK: 2:2 (D. Bálek, Kotrba – Gerža, Procházka). Diváků: 281.

Katovice: Provazník – Hnídek (46. Motl), Janoch, Michal Kynkor, Sigmund – D. Bálek, Kotrba, Martin Kynkor (68. Chylík), Kahuj (61. Sládek), Brabec (68. Souhrada) – Požárek (77. Kostka). Trenér Vašica.

Napsal(a) Michal Havelka | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama