Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Do Č. Krumlova zavítá ve středečním poháru druholigová Vlašim

 
úterý, 8. srpna 2023, 17:32

Český Krumlov – Na začátku sezóny má Slavoj Č. Krumlov pořádně nabitý program. V sobotu odehrál úvodní divizní duel s Komárovem, další zápas jej čeká již ve středu 9. srpna. A půjde o velice atraktivní utkání. V prvním kole MOL Cupu přivítá Slavoj na svém hřišti od 18 hodin druholigový FC Sellier & Bellot Vlašim.

Slavojáci se pochopitelně těší a proti silnému protivníkovi se budou chtít vytáhnout. „Jenom nevím, jak poskládáme sestavu, protože po zápase s Komárovem jsme trochu pokopaní. Pravděpodobně nenastoupí Ladislav Vávra, který si udělal něco s třísly. Navíc Martin Matušek se v práci pořezal na ruce, takže asi bude mít taky problém nastoupit,“ láme si trenér Zdeněk Šváb ml. před středečním pohárovým duelem hlavu.

Zároveň si dobře uvědomuje, že podobné zápasy se nehrají často a i pro jeho tým bude utkání s Vlašimí svátkem. A samozřejmě i pro diváky. „Pro fanoušky to bude určitě lákadlo, protože půlku manšaftu tvoří mládí hráči ze Slavie a Vlašim je v podstatě takové slavistické béčko,“ spoléhá na podporu českokrumlovských příznivců kouč domácího Slavoje.

Středečního soupeře sledoval Zdeněk Šváb během televizního utkání se Zbrojovkou Brno. Ví, že Vlašim má kvalitní fotbalisty, její hru ale detailně nestudoval. „Musíme hrát zodpovědně odzadu, nedávat soupeři prostor a pokoušet se o rychlé kontry,“ má trenér Slavoje jasno, s jakou taktikou Český Krumlov na svého protivníka z druhé ligy vyrukuje.

S poraženeckou náladou Českokrumlovští do utkání rozhodně nepůjdou, ujišťuje Šváb. „Šance je vždycky. Každý zápas začíná od nuly a stát se může všechno. Neprodáme kůži lacino,“ zve trenér fanoušky do hlediště.  

 

Napsal(a) FK Slavoj Č. Krumlov | Tisková zpráva | Foto Ladislav Pouzar
 


 
Reklama