Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Trnka udržel nulu a Č. Krumlov v Sedlčanech získal bod

 
neděle, 7. května 2017, 20:03

Jihočeši odjížděli na hřiště favorita s jasným úkolem, v záchranných bojích získat alespoň bod. Předposlední Krumlov se ale pozice domácích v tabulce nezalekl a hrál se soupeřem více než vyrovnanou partii.

Sedlčany si nějakou výraznější převahu nevytvořily, defenziva hostů pracovala spolehlivě. Přitom tým Václava Domina nepromarnil ani jedinou šanci, aby domácí poškádlil před jejich pokutovým územím. Příležitosti se nějaké narodily, ale pro hráče to byla obrovská dřina.

Tu největší měli Sedlčanští ve 24. minutě, kdy centr z levé strany přistál na břevně Trnkovy branky. Ale hned o dvě minutky později mohl přivést Krumlov do vedení, ale po trestném kopu zamířil Dudák nad Capouchovu branku. Nutno ale poznamenat, že jeho střela byla zblokovaná.

Ve druhém poločasu šlápli domácí do pedálů razantněji, ale pořád se na hřišti nedělo nic takového, že by obranu hostů něčím větším překvapili. Ta si situaci před Trnkou hlídala jako oko v hlavě. Na druhé straně se Krumlovští mohli ujmout vedení, ale i Novák trefil jenom břevno. Další velikou příležitost měl Kabele, kterého ovšem ve vyložené pozici vychytal zkušený Capouch.

V regulérním čase tedy skončilo střetnutí bez branek, přes šest stovek diváků se gólu nedočkalo, tudíž se přešlo k zahrávání pokutových kopů. Hned ten první poslal jenom do břevna krumlovský kapitán Václav Beránek. Při ostatních střelách už gólmani neměli šanci, střelci je vždy přelstili. Krumlov nakonec podlehl na penalty 4:5 a odvezli si ze Sedlčan jeden bod.

Václav Domin, trenér Č. Krumlova: „První poločas byl vyrovnaný a celkem po zásluze skončil bez gólů. V tom druhém domácí přece jenom přidali, ale jenom škoda, že jsme nedokázali využít naše dvě šance. Ale vezeme si aspoň bod.“

Slavojáci mají před sebou náročný program. Už ve středu 10. května od 16 hod. hostí v dohrávce druhé K. Vary. „Anglický týden“ završí v Mariánských Lázních.  


TATRAN SEDLČANY – FK SLAVOJ Č. KRUMLOV 0:0, pen. 5:4

ROZHODČÍ: ŠŤASTNÝ – HANOUSEK, KRUPA. ŽK: 2:3 (VYSTYD, ČEJDA - BERÁNEK, MRAVEC, BABKA). DIVÁKŮ: 625.


Č. KRUMLOV: TRNKA – ŠVEC, KABELE, DUDÁK, MRAVEC – WAGNER, NOVÁK, TŮMA, PERSÁN (76. NECKÁŘ), CARDA (56. BABKA) – BERÁNEK. TRENÉR VÁCLAV DOMIN.


AKTUÁLNÍ TABULKA DIVIZE



PSALI JSME V SOBOTU

Čížová nastřílela Doubravce půltucet. Řádil Radim Nečas. Roudné má dva body z Rokycan

Napsal(a) Milan Šíma | Foto Jan Škrle