Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sumář divize: Mladíci Dynama se konečně rozstříleli, Katovice jsou mistrem obratů

 
neděle, 10. dubna 2022, 10:45

Čechy – Soběslavi se na domácím trávníku nedaří. S Doubravkou sahala po vítězství, ale v závěru inkasovala vyrovnávací gól. To Katovice v Dudák aréně válí a ne nadarmo jsou nejlepším týmem na vlastním hřišti. Do třetice musely otáčet náskok soupeře. Zásluhou dvou gólů Michala Repy, který nejprve zaskočil sedlčanského brankáře povedeným centrem za strany a v poslední minutě pohotovým volejem za vápnem, zvítězily 3:2. Béčko Dynama i bez jediného pendla v sestavě výrazně zlepšilo zakončení a rozstřílelo Mariánky 4:1. V nedělních utkáních si Lom rozdělil body s Petřínem Plzeň a Jindřichův Hradec body po špatném výkonu odevzdal Chebu.

VÝSLEDKY JIHOČECHŮ VE 20. KOLE DIVIZE A


SK Dynamo Č. Budějovice B – FC Viktoria Mariánské Lázně 4:1 (1:0)

Góly: 10. Pařízek, 47. Polanský, 52. (pen.) Kladrubský, 56. Bečvář - 60. (pen.) Kapolka. Rozhodčí: Štípek - Cichra, Lovětínský. ŽK: 2:4 (Pravda, Rataj – Pěček, Drahorád, Maule, Kořistka). Diváků: 100.

Dynamo B: Kerl – Kladrubský (61. Perina), Brabec, Bízek, Pineau – Pravda, Pařízek, Malecha (83. Šestauber) – Polanský (67. Pech), Bečvář, Coufal (83. Rataj). Trenér: Žmolík.

Nejlepší hráči: Malecha, Bečvář.

Dušan Žmolík (trenér Dynama B): „Konečně jsme odehráli klidný zápas a zvlášť první poločas byl z naší strany velice dobrý. Už v prvních pětačtyřiceti minutách jsme měli dostatek velkých příležitostí na to, abychom zápas rozhodli. Po našem čtvrtém gólu už jsme ale od naší dobré hry upustili a utkání jenom dohráli. To byla na našem výkonu drobná kaňka, protože do té doby jsme předváděli opravdu nádherný fotbal. Hráči by měli odjezdit naplno celých devadesát minut. Nemají se proč šetřit, jsou mladí a zregenerují rychle.“


FK Spartak Soběslav - SK Senco Doubravka 1:1 (1:0)

Góly: 38. Krejčí (vlastní) - 85. Uzlík. Rozhodčí: Hrivík - Fišer, Polena. ŽK: 3:1 (T. Mazouch, Bouchal, M. Mazouch – Novák). Diváků: 107.

Soběslav: Andrew – Pavlík, Zeman, Bouchal, Rubick – T. Mazouch (91. Hoffmann), M. Mazouch (74. Boháč), Vaněk, Kutner – Hájek (81. Podhradský), Markes (91. Dvořák). Trenér Hajič.

Nejlepší hráči: Zeman, Pavlík.

Roman Hřib (asistent trenéra Soběslavi): „Zápas z naší strany měl spoustu nepřesností, ztracených balonů. V první poločas si dal soupeř vlastní gól po hezkém centru Pavlíka. Druhá půle byla od nás ještě horší, nedalo se na to koukat. Spousta chyb od všech, jedna nás stála vyrovnávací gól. Nezasloužili jsme si ani vyhrát, remízu musíme brát, bohužel.“


SK Otava Katovice – Tatran Sedlčany 3:2 (1:2)

Góly: 18. Požárek, 58. a 90. (+1) Repa – 26. Sochůrek, 40. Brotánek. Rozhodčí: Kříž – Duda, Mazanec. ŽK: 4:1 (Repa, Motl, L. Bálek, Cibulka – Kouklík). Diváků: 197.

Katovice: Švehla – Hnídek, Květoň, Cibulka, Motl – Repa, Janoch, Kadula, L. Bálek (81. Pavlovič) – Uher (63. D. Bálek), Požárek (74. Habor). Trenér Šroub.

Nejlepší hráči: Repa, Janoch.

Přemysl Šroub (trenér Katovic): "Byl to náš klasický domácí zápas. Moji hráči si snad libují v otáčení výsledků. Pak má mít člověk klidné spaní. Ne vážně. O poločase jsme si něco vytknuli, a věřil jsem, že máme kvalitu na to s výsledkem něco udělat. Povedlo se a jsme za to rádi. Pro takovéto momenty fotbal milujeme. Michal Repa to krásně trefil v devadesáté minutě a hrozně si cením toho, že i když nepodáme optimální výkon, tak to dokážeme vůlí zlomit."


TJ Sokol Lom - SK Petřín Plzeň 1:1 (1:1)

Góly: 7. Musiol - 23. Kohout (pen.). Rozhodčí: Fencl - Eibl, Brom. ŽK: 1:1 (Šimák - Klich). ČK: 0:1 (86. Klich). Diváků: 110. 

Lom: Matoušek - Janů, Slavík, Mácha, J. Rabiňák - Novák, Šimák, Grobár, M. Rabiňák (63. Do Trung) - Musiol, Frizoni. Trenér Císař. 

Nejlepší hráči: celý tým.

Marek Císař (trenér Lomu): "Remíza je spravedlivá pro obě strany. Bylo to vyrovnané a bojovné utkání. Plzeň ještě ve druhé půli nastřelila tyč a dala gól, který jí nebyl uznán. Oba týmy si tak zaslouženě body rozdělily. Vzhledem k průběhu utkání a k tomu, jakou máme marodku, ten bod bereme."


FK J. Hradec 1910 - FK Hvězda Cheb 0:2 (0:1)

Góly: 7. a 77. Komberec. Rozhodčí: Vokoun - Doubrava, Vrzal. ŽK: 1:0 (Koktavý). Diváků: 80.

J. Hradec: Hňup - Blažek (58. Králíček), Koktavý, Šmíd, Fical - Vaš (43. Distel), Mischnik, Škarda, Votava, Waník (82. Nováček) - Toman. Trenér Lukáč. 

Nejlepší hráči: nikdo.

Roman Lukáč (trenér Jindřichova Hradce): "Podali jsme hrůzostrašný výkon a zcela zaslouženě jsme prohráli. Chyběla nám energie i vůle, byť nějaké šance jsme měli. Hráli jsme ale katastrofálně a body jsme soupeři odevzdali."


Ostatní zápasy

FK Robstav Přeštice - SK Hořovice 4:0 (2:0), 11. Heger, 39. Mudra, 48. Šmídl, 57. Štípek.

SK Klatovy 1898 - Český lev-Union Beroun 5:0 (2:0), 41. a 50. (pen.) Zajíček, 43. Presl, 60. Lukeš, 85. Krejčiřík.

TJ Slavoj Mýto - FC Rokycany 1:4 (0:1), 60. Patrovský - 40. Lehký, 54. Ženíšek, 59. Kramer, 74. Černý (pen.).

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle, Ján Honza
 


 
Reklama