Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sumář divize: Hradečtí doháněli remízu v nastavení, Soběslav doma znovu nebodovala

 
neděle, 27. března 2022, 20:08

Čechy – Katovice v poslepované sestavě vyhráli na domácí půdě s Rokycany již poosmé a stále drží visačku nejlepšího týmu na vlastním hřišti. Lom naplnil roli favorita se Sedlčany, Musiol proměnil penaltu a s 16 zásahy stále vede tabulku střelců. Béčko Dynama konečně zvítězilo, když zlomilo Mýto až góly na konci střetnutí. Soběslav překvapivě rozdává body na domácím stadionu, což oproti předchozím sezonám nebylo zvykem. Po Sedlčanech prohrála s plzeňským Petřínem. V jediném nedělním střetnutí musel J. Hradec dohánět náskok posledních Hořovic a v nastavení dorovnával na konečných 2:2.

VÝSLEDKY JIHOČECHŮ V 18. KOLE DIVIZE A


SK Dynamo ČB B – Slavoj Mýto 3:1 (1:0)

Góly: 9. Kladrubský, 87. Bečvář, 90. (+2) Hák - 80. Skopový. Rozhodčí: Zoufalý - Dohnal, Havlík. ŽK: 1:1 (75. Hák – 85. Staněk). Diváků: 150. Ve 14. min. neproměnil domácí Kladrubský penaltu.

Dynamo B: Lerch – Matvejev, Brabec, Bízek, Kladrubský – Pravda, Pařízek, Malecha (68. Hák) – Penner (90+2. Perina), Bečvář, Pineau (84. Rataj). Trenér Žmolík.

Nejlepší hráči: Bečvář, celý tým.

Dušan Žmolík (trenér Dynama B): „Po první půli už mohl být zápas rozhodnutý, bohužel jsme ale opět trpěli na neproměňování šancí. Pro kluky to bylo po vyrovnávací brance složité. V hlavách měli minulý zápas s Chebem, kdy také neproměnili milion šancí a pak inkasovali v nastaveném čase gól a v kabině byli smutní. Tentokrát jsme to však zvládli, takže s výsledkem i s předvedenou hrou panuje spokojenost.“


FK Spartak Soběslav - SK Petřín Plzeň 1:2 (1:2)

Góly: 15. Kutner - 16. Bílik, 45. Trojovský. Rozhodčí: Vojáček - Trska, Adámek. ŽK: 2:4 (Markes, M. Mazouch – Bílik, Zajíček, Krystl, Bendl). Diváků: 156.

Soběslav: Dudák – Pavlík, Bouchal, Maršík (36. Rubick), Zeman – Vaněk, M. Mazouch (46. Markes), Hoffmann, T. Mazouch – Kutner, Hájek (76. Pohradský). Trenér Hajič.

Nejlepší hráči: Kutner.

Roman Hřib (asistent trenéra Soběslavi): „Z naší strany byl první poločas nepřesný, ztráceli jsme jednoduché herní situace, nedařilo se nám hrát jednoduše. Povedlo se nám to dvakrát, jednou v 15. minutě po zatažení Vaňkem po levé straně, který přesnou přízemní přihrávkou našel přesně Kutnera a vedli jsme 1:0. Hned z protiútoku jsme po chybě Pavlíka u lajny ztratili balon, který se dostal do malého vápna a hosté okamžitě srovnali na 1:1. Pak jsme měli ještě podobnou situaci naší gólové, ale bez přesnosti. Ve 44. minutě jsme ztratili Pavlíkem balon pod naší polovinou, který se dostal před vápno a hezkou křižnou střelou z 20 metrů jsme prohrávali 1:2. Do druhé půle jsme šli s cílem otočit stav, měli jsme více ze hry, ale byli jsme příliš zbrklí a také nepřesní. Hrozili jsme z rohových kopů a centů do vápna, ale bez přesného zakončení. Dnes byl soupeř rozhodně hratelný, opět jsme doma prohráli, což nás mrzí. Jedeme teď do Chebu, kde to nebude jednoduché.“


Sokol Lom - TJ Tatran Sedlčany 2:0 (1:0)

Góly: 40. Musiol (pen.), 66. Frizoni. Rozhodčí: Peschel - Hányš, Šmat. ŽK: 1:3 (Neužil – Hofman, Sosnovec, Krůta). Diváků: 210.

Lom: Matoušek – Madar (77. Kavka), Grobár, Mácha, Vysušil – Janů, Pfeifer, Neužil, J. Rabiňák (87. Do Trung) – Frizoni (70. M. Rabiňák), Musiol. Trenér Císař.

Nejlepší hráči: Mácha.

Marek Císař (trenér Lomu): „Věděli jsme, že Sedlčany přijedou povzbuzeny dvěma výhrami z posledních utkání a budou chtít urvat nějaký ten bodík i u nás. Proto jsme nic nepodcenili a k zápasu přistoupili zodpovědně od prvních minut. Do vedení nás poslal z penalty Musiol. V prvním poločase Sedlčany vycházely ze zajištěné obrany a hrály na brejky, ve druhé půli ale musely hru víc otevřít. Pojistku přidal Frizoni. Ve druhé půli to však byla naše jediná kloudná akce. V prvním poločase jsme si vypracovali vyloženější šance, zatímco druhá půle se odehrávala spíš uprostřed hřiště a bylo tam hodně nepřesností.“


SK Otava Katovice – FC Rokycany 3:2 (2:2)

Góly: 27. a 55. Požárek, 45. Uher - 21. (pen.) a 30. Ženíšek. Rozhodčí: Cichra - Kastl, Štefan. ŽK: 4:3 (Kotrba, Hnídek, Motl, Uher – Matas, Rybař, Hereit). Diváků: 334.

Katovice: Švehla – Hnídek (84. Habor), Květoň, Cibulka, Rejšek – L. Bálek (89. Pavlovič), Janoch, Kotrba, Motl – Uher - Požárek (90. Hajdušek). Trenér Šroub.

Nejlepší hráči: Požárek, Uher, Motl.

Přemysl Šroub (trenér Katovic): „V domácím prostředí se nám povedlo opět zvítězit a jsme za to proti velice těžkému soupeři rádi. Měli jsme velké problémy se sestavou a v zapase dvakrát prohrávali. Znovu tedy skvělý obrat. Kluky musím opět pochválit za nasazení a chuť zápas otočit.“ 


FK Jindřichův Hradec 1910 – SK Hořovice 2:2 (1:1)

Góly: 22. Toman (pen.), 90.+2 Vaš – 44. Puchmertl, 50. Jandera. Rozhodčí: Kastl – Pálek, Špindlerová. ŽK: 1:4 (Šmíd – Tůma, Mareš, Plánička, Wacker). Diváků: 250.

J. Hradec: Hňup – Blažek, Koktavý, Šmíd, Vaš – Völfel (62. Janák, 73. Nováček), Mischnik, Votava, Králíček (71. Distel), Waník – Toman. Trenér Lukáč.

Nejlepší hráči: Toman, Koktavý.

Roman Lukáč (trenér Jindřichova Hradce): „Byl to těžký zápas, protože Hořovice kompletně obměnily přes zimu složení svého týmu. Z penalty jsme se dostali do vedení a pak jsme měli víc ze hry. Do té doby byli aktivnější hosté. Ještě do poločasu jsme měli tři velké šance, jenže jsme je neproměnili a byli jsme za to potrestáni gólem do kabiny. Druhý poločas jsme začali aktivně, neboť jsme se poučili z posledního zápasu. Bohužel jsme ale udělali vzadu hrubou individuální chybu a soupeř šel do vedení. Sice nám to trochu svázalo nohy, nakonec jsme ale dokázali v poslední minutě po zásluze vyrovnat.“


Ostatní výsledky

FK Robstav Přeštice - Český lev-Union Beroun 3:0 (1:0), 23. Vohrna, 72. Havel, 90. Kraml.

SK Klatovy 1898 - FC Viktoria Mariánské Lázně 3:2 (1:2), 30. a 87. (obě z pen.) Zajíček, 90. Lukeš - 15. a 40. (pen.) Kapolka.

SK Senco Doubravka - FK Hvězda Cheb 0:2 (0:0), 48. Kubinec, 53. Sláma.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle, Miloslav Kusbach, Daniel Pekař
 


 
Reklama