Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sumář divize: V podzimní derniéře bodovala všechna jihočeská mužstva

 
úterý, 2. listopadu 2021, 13:42

Čechy – Blízko k vítězství v posledním letošním vystoupení měly Katovice v derby na Dynamu, J. Hradec v Mariánkách a Lom u Mýta, ale v posledních minutách jim domácí vždy vyrovnali. Inkasovat na konci střetnutí mohla i Soběslav, která jako jediná na závěr vyhrála. V Rokycanech ji spasil brankář Červenec zlikvidovanou penaltou. Jarní část vypukne v sobotu 12. března 2022.

VÝSLEDKY JIHOČECHŮ VE 14. KOLE DIVIZE A 


FC Viktoria Mariánské Lázně - FK Jindřichův Hradec 1910 1:1 (0:1)

Góly: 89. Popovič - 45. Mischnik. Rozhodčí: Ježek - Machýček, Dohnal. Bez karet. Diváků: 180.

J. Hradec: Zejda – Blažek, Šmíd, Koktavý, Vaš – Waník (87. Distel), Mischnik, D. Cettl (78. Strejček), Votava, Völfel (74. Nováček) – Toman (87. Kubín). Trenér Lukáč.

Nejlepší hráči: Mischnik, Šmíd, Zejda.

Roman Lukáč (trenér J. Hradce): „Přáli jsme si v Mariánských Lázních uspět, a i proto jsme odjeli do Mariánek o den dřív, jelikož se tam hraje už dopoledne. Odjížděli jsme z Hradce již po pátečním tréninku. Přespání v místě zápasu nám zřejmě prospělo, protože jsme hlavně směrem dozadu odehráli velmi slušné utkání. Spoléhali jsme na rychlé protiútoky, protože jsme věděli, že jsou jejich slabinou. Měli jsme jich za celý zápas spoustu, ani jeden jsme ale bohužel nedokázali využít. Hlavně ve druhé půli jsme měli hodně šancí, nedokázali jsme však pojistit naše vedení, do kterého jsme se dostali na konci prvního poločasu. To se nám vymstilo v závěru utkání, když domácí hráč dobře trefil za vápnem odražený míč a vyrovnal. Jinak jsme hráli vzadu zodpovědně a soupeře jsme do šancí nepouštěli, čehož si velice vážíme. Před zápasem bychom bod brali, teď je nám ale trochu líto, že jsme nepřidali ještě jeden pojišťovací gól.“


SK Dynamo České Budějovice B - SK Otava Katovice 2:2 (0:1)

Góly: 62. Vais, 90. Bízek - 38. Požárek, 53. (pen.) Kadula. Rozhodčí: Kotalík - Matyš, Glogar. ŽK: 3:1 (Tolno, Perina, Javorek – D. Bálek). Diváků: 120.

Dynamo B: Kerl – Bízek, Němeček, Mašek (56. Kladrubský) - Vais, Bečvář (46. Malecha), Perina, Javorek, Tolno - Polanský, Veliký (69. Bouguetouta). Trenér Tichai.

Katovice: Švehla - Hnídek, Janoch, Cibulka, Rejšek (83. Pavlovič) - L. Bálek, Repa, Kotrba, D. Bálek - Kadula (92. Mikeš), Požárek (88. Sládek). Trenér Šroub.

Nejlepší hráči: Vais, Kladrubský – Švehla, Kadula, Rejšek.

Jindřich Tichai (trenér Dynama B): „Do zápasu jsme vstoupili dobře, byli jsme aktivní a vytvořili jsme si dvě obrovské šance a ještě nastřelili břevno po rohovém kopu. Ale po naší špatné rozehrávce šel soupeř do vedení po dobře zahraném protiútoku. V druhém poločase jsme soupeře ještě více přimáčkli na jeho polovinu, ale v 53. minutě jsme po brejku a zbytečném faulu a proměněné penaltě prohrávali už 0:2. Zápas jsme ale odehráli až do konce. Nejdříve snížil Vais a v posledních minutách Bízek srovnal na konečných 2:2. Bod je pro nás málo. Měli jsme celé utkání převahu, ale nedokázali jsme ji vyjádřit gólově.“

Přemysl Šroub (trenér Katovic): „Kdyby mi někdo před zápasem v Českých Budějovicích řekl, že uhrajeme bod, tak bych ho bral všema deseti. Takhle jsou ve mně smíšené pocity. Gól na 2:2 jsme dostali v 90. minutě, takže to trochu mrzí. Nutno ale sportovně přiznat, že béčko Dynama bylo aktivnějším a lepším týmem. My jsme výborně bránili a spoléhali na rychlé kontry. Dva nám vyšly a po brankách Požárka a Kaduly z penalty jsme vedli 2:0. Několika výbornými zákroky nás podržel brankář Švehla. První gól jsme dostali po tečované střele a poslední ze standardní situace. Musím kluky pochválit za bojovnost a nasazení. Celých devadesát minut se rvali o body.“


TJ Slavoj Mýto - TJ Sokol Lom 1:1 (0:0)

Góly: 88. Nový - 65. M. Novák. Rozhodčí: Švorc - Trska, Opočenský. Bez karet. Diváků: 305.

Lom: Matoušek – Tsolakis, K. Chotovinský, J. Chotovinský, M. Rabiňák – Bosnyak (85. Do Trung), Grobár, Slavík, M. Novák – Musiol, Neužil. Trenér Císař.

Nejlepší hráči: nikdo.

Lukáš Zeman (asistent trenéra Lomu): „Vyrovnaný zápas, ve kterém měly oba týmy po dvou šancích. Remíza je spravedlivá. Co mě ale mrzí, že dostaneme gól dvě minuty před koncem po situaci, kterou musíme v tomhle čase zvládnout.“


FC Rokycany - FK Spartak Soběslav 0:1 (0:1)

Gól: 32. Hromada. Rozhodčí: Holakovská - Les, Mazanec. ŽK: 2:3 (Hromada, M. Mazouch, Zeman). Diváků: 120. V 89. minutě neproměnil domácí Titl penaltu.

Soběslav: Červenec – Hromada, Zeman, Boucník, Pokorný - T. Mazouch, Bouchal, M. Mazouch, Vaněk – Rubick (87. Maršík), Hájek (82. Podhradský). Trenér Hajič.

Nejlepší hráč: celý tým.

Radek Hajič (trenér Soběslavi): „Po dlouhé době odmakaný týmový výkon. Vyzdvihnout musím gólmana Července, který chytil v 89. minutě penaltu. Do Rokycan jsme jeli oslabeni o vykartovaného Boháče a zraněné Pavlíka s Kutnerem. Konečně vezeme i body zvenku a můžeme zakončit podzim s lepší náladou.“


Ostatní výsledky

SK Hořovice - SK Petřín Plzeň 1:3 (1:1), 30. Mareš - 8. Bendl, 66. a 76. Demeter.

SK Klatovy 1898 - FK Robstav Přeštice 1:4 (1:4), 45. Presl - 4. a 26. Mudra, 38. Beránek, 39. Sojka (vlastní).

Český lev-Union Beroun - SK Senco Doubravka 0:4 (0:1), 24. a 87. Světlík, 64. Patrovský, 71. Řehoř.

TJ Tatran Sedlčany - FK Hvězda Cheb 4:0 (2:0), 21. a 68. Haas, 42. Hanuš (pen.), 57. Habart.


 
 
Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle