Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Půjde nejen o body, ale i o sud. Kadulu požene motivační sázka s ředitelem pivovaru

 
pondělí, 27. září 2021, 18:00

Dva poslední domácí zápasy, dva hattricky. Katovický špílmachr Jindřich Kadula se po zranění vrátil ve skvělé formě. Nejprve přispěl třemi góly k výhře 6:0 nad Hořovicemi a poté třemi zásahy sestřelil Hvězdu Cheb. Přidá před zraky katovického publika další střelecký galakoncert? Šanci bude mít o státním svátku, v úterý 28. září, kdy se od 15.30 hodin představí v Dudák aréně Klatovy.

A fanoušci se mohou těšit na velmi atraktivní podívanou. Půjde totiž o souboj sousedů z popředí tabulky - Klatovy jsou čtvrté a Katovice páté.

Skvělá střelecká forma Jindřicha Kaduly neunikla ani řediteli Dudák Měšťanského pivovaru Dušanu Krankusovi, který učinil s hráčem, jenž si zahrál i za mládežnické reprezentace nebo českobudějovické Dynamo, motivační sázku.

Pokud Kadula rozvlní síť za klatovským gólmanem, obdrží od pivovaru velký sud, tričko Dudák s límečkem, půllitr a dárkový set s pivy. Odměnou pro něj a celé mužstvo by byla i pozvánka na křest vánočního speciálu, jemuž by mohlo být celé mužstvo kmotrem.

V opačném případě čeká Kadulu menší brigáda v pivovaru. Pokud neskóruje, bude muset se sládkem Vlastimilem Matejem zakládat první várku vánočního speciálu...

A co na tu sázku říká sám Kadula? "Musím říci, že mě překvapila. Vypadá to, že jsem si na sebe trochu vstřelenými góly ušil bič. Mám takové výzvy samozřejmě rád a neměl jsem jediný důvod ji odmítnout. Zvláště, když byl pan ředitel tak velkorysý a nabídl nejen velký sud, ale i další ceny. Doufám, že sázku vyhraji, i když věřím, že zvítězíme spíše na hřišti jako tým," uvedl muž, který patří k nejlepším střelcům soutěže, přestože kvůli zranění do všech zápasů zasáhnout nemohl.

Napsal(a) SK Otava Katovice | Foto SK Otava Katovice