Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sumář divize: Katovice a béčko Dynama ČB udeřily venku třemi góly do přestávky, Soběslav marně dotahovala Vaňkem

 
neděle, 26. září 2021, 17:24

Čechy – Ani v devátém střetnutí nenašel Lom přemožitele. V derby u Vajgaru měl navíc výhodu hodinové přesilovky, kterou beze zbytku využil. Ve vítězném tažení pokračovaly také Katovice a českobudějovická rezerva. Hattrick Filipa Vaňka kalí domácí porážka Soběslavi s Přešticemi. Na úterní státní svátek je na programu předehrávané 15. kolo.

VÝSLEDKY JIHOČECHŮ V 9. KOLE DIVIZE A 


Český lev-Union Beroun - SK Dynamo Č. Budějovice B 1:4 (0:3)

Góly: 80. Landa - 11. Bečvář, 17. (pen.) Valenta, 29. Tolno, 68. Malecha. Rozhodčí: Švorc - Gunitš, Toman. ŽK: 1:0 (Lhotka). Diváků: 80.

Dynamo B: Kerl – Perina (60. Matuška), Němeček, Bízek, Skovajsa – Malecha (68. Bouguetouta), Valenta, Vais (75. Kladrubský), Tolno – Bečvář (68. Polanský), Veliký. Trenér Tichai.

Nejlepší hráči: celý tým.

Jindřich Tichai (trenér Dynama B): „Zápas byl naší jednoznačnou záležitostí, i když první šanci měli domácí po přímém kopu, když jsme špatně rozebrali hráče a soupeř byl sám před Kerlem. Pak už jsme dominovali a po trefách Bečváře, Valenty z penalty a Tolna po rychlém útoku jsme zápas rozhodli už do poločasu. Po přestávce jsme přidali čtvrtou branku a domácí v 80. minutě snížili na konečných 4:1.“


FK Jindřichův Hradec 1910 - TJ Sokol Lom 1:4 (1:3)

Góly: 36. Toman - 21. a 32. Musiol, 45. Pfeifer, 47. Neužil. Rozhodčí: Havlík - Novotný, Vychodil. ŽK: 0:3 (J. Rabiňák, Slavík, Neužil). ČK: 1:0 (28. Votava). Diváků: 130.

J. Hradec: Drobný – Blažek, Šmíd, Votava, Vaš – Waník, Mischnik (68. Kubín), Distel, Strejček (54. D. Cettl), Janák (60. Nováček) – Toman.

Lom: Matoušek – Janů (75. K. Chotovinský), Kosobud (59. Grobár), J. Chotovinský, J. Rabiňák (85. Tsolakis) – M. Novák, Slavík (75. M. Rabiňák), Kučera, Neužil – Musiol (59. Bosnyak), Pfeifer.

Nejlepší hráči: Toman, Drobný - Musiol.

Roman Lukáč (trenér J. Hradce): „Čekal nás těžký soupeř. Byť jsme měli v bráně Jardu Drobného, který si opět našel čas, aby nám vypomohl, dostali jsme v první půli dva góly z malého vápna po našem malém důrazu. Dalším rozhodujícím momentem bylo vyloučení našeho hráče, který šel zbytečně na zem do skluzu a fauloval. Červená karta byla jasná. Proti takto kvalitnímu soupeři jsme se dostali do takřka neřešitelné situace. Pak jsme se sice nadechli, když jsme z rychlého protiútoku snížili, ale v posledních sekundách první půli jsme znovu inkasovali a bylo po nadějích. Zvlášť když hned na začátku druhé půle jsme dostali gól na 1:4. V obraně jsme zaznamenali mírné zlepšení, avšak stále postrádáme větší důraz, a to zápas rozhodlo.“

Marek Císař (trenér Lomu): „Odehráli jsme velmi dobrý zápas. Do zápasu jsme vstoupili zodpovědně a po zásluze vedli o dva góly. Rozhodčí navíc spravedlivě potrestal červenou kartou jindřichohradeckého kapitána Filipa Votavu, když fauloval našeho Pfeifera, který by šel jinak sám na bránu. I v deseti lidech se ale Jindřichovu Hradci podařilo snížit, když Toman potrestal náš nedůraz ve vápně. Dokázali jsme se ale zase zvednout a gól do šatny na 1:3 nás uklidnil. Věděli jsme, že Hradec může hrozit ve druhém poločase z brejků, jeho jediného brejkového hráče jsme si ale dokázali pohlídat. Domácí ve druhé půli ještě vzdorovali a vypracovali si i jednou šanci, my jsme jich však měli víc a zápas jsme dovedli k vítězství, čímž jsme splnili roli favorita.“


FK Spartak Soběslav - FK Robstav Přeštice 3:4 (1:4)

Góly: 6., 65. a 87. Vaněk - 26. Arzberger, 28. Končal, 32. Přibáň, 41. Mudra. Rozhodčí: Les - Maiello, Eibl. ŽK: 2:3 (Rubick, Pavlík – Suchý, Mudra, Švihořík). Diváků: 225.

Soběslav: Červenec – Maršík (46. Pokorný), Boucník, Zeman, Hromada – Pavlík, Bouchal, M. Mazouch, Vaněk – Rubick (72. Podhradský), T. Mazouch. Trenér Hajič.

Nejlepší hráč: Vaněk.

Radek Hajič (trenér Soběslavi): „Z naší strany další zpackaný zápas, horší o to, že před domácími fanoušky. Začali jsme celkem dobře, Vaněk krásně trefil přímák, ale co se dělo pak, nechápu... Dva góly jsme Přešticím vysloveně darovali, další dva byly laciné, když jsme nezvládli standardní situace. Do druhého poločasu jsme šli s tím, odvrátit hrozící ostudu, což se zaplať pánbůh povedlo. My začali hrát, Přeštice polevily, a nakonec z toho mohl být i nerozhodný výsledek. Bohužel se vyrovnat už nepovedlo. V úterý hostíme Beroun.“


SK Senco Doubravka - SK Otava Katovice 1:3 (0:3)

Góly: 52. Fleissig - 8. D. Bálek, 14. Janoch, 36. Požárek. Rozhodčí: Hamouz - Pena Miroslav, Kříž. ŽK: 3:2 (Ungr 2, Rozboud – D. Bálek, Kotrba). ČK: 1:0 (80. Ungr). Diváků: 60.

Katovice: Provazník - Hnídek, Cibulka, Janoch, Motl - L. Bálek (90. Mikeš), Kotrba, Repa, D. Bálek – Kadula (70. Uher), Požárek (87. Sládek). Trenér Šroub.

Nejlepší hráči: celý tým.

Přemysl Šroub (trenér Katovic): „Výhra na Doubravce nás všechny hrozně potěšila. Věděli jsme, že na nás čeká těžký soupeř, že musíme podat stoprocentní výkon, abychom uspěli. První poločas byl z říše snů. Hráli jsme opravdu perfektně a domácí byli chvílema bezradní. Dali jsme tři góly a ještě mohli další přidat. Trefili jsme i břevno. Doubravka sice na začátku druhé půle snížila, ale výsledek jsme si v klidu pohlídali. Je to opravdu cenné vítezství a hráče musím pochválit za předvedený výkon.“


Ostatní výsledky

SK Petřín Plzeň - TJ Slavoj Mýto 3:1 (2:1), 25. a 34. Vodrážka, 54. Vinkler - 44. Patrovský.

SK Hořovice - FC Viktoria Mariánské Lázně 2:1 (1:0), 3. Pyšek, 50. Mareš - 54. Popovič (pen.).

FK Hvězda Cheb - SK Klatovy 1898 3:1 (1:1), 18. a 49. Komberec, 82. Sláma - 22. Zajíček.

TJ Tatran Sedlčany - FC Rokycany 0:4 (0:0), 58. Sosnovec, 62. Lang, 72. Kramer, 83. Holek.


Napsal(a) Redakce | Foto Sokol Lom
 


 
Reklama