Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sumář divize: Sedm kulí v síti Katovic a Hradce. Vítězné zvraty suveréna Lomu a béčka Dynama

 
pondělí, 13. září 2021, 07:51

Čechy – Pořádný výprask utržily obrany Katovic a J. Hradce při venkovních zápasech, v nichž shodně inkasovaly po sedmi gólech. Katovickým se v Plzni dlouhodobě nedaří, Hradečtí nestačili držet krok s výborně hrající Soběslaví. Dynamácká rezerva zásluhou agilního pendla Brandnera otočila nepříznivé skóre v Rokycanech, stejně jako na vítězné vlně plující Lom na Doubravce, kde odvrátil gólem tři minuty před koncem první bodovou ztrátu. Nadcházející víkend jsou na pořadu hned dvě jihočeská derby. Máme se na co těšit. Béčko Dynama hostí J. Hradec a Lom na táborské Svépomoci Soběslav.

VÝSLEDKY JIHOČECHŮ V 7. KOLE DIVIZE A 


SK Petřín Plzeň - SK Otava Katovice 7:0 (2:0)

Góly: 33. a 87. Šimáně, 67. a 73. Demeter, 7. Janoch (vlastní), 47. Bílik, 64. (pen.) Bednář. Rozhodčí: Melničuk - Coufal, Šmat. ŽK: 2:3 (Klich, Bílik – Švehla, Rejšek, Sládek). Diváků: 60.

Katovice: Švehla - Hnídek, Janoch, Cibulka (28. Sládek), Motl - L. Bálek (56. Mikeš), Repa, Kotrba, D. Bálek – Kadula (68. Rejšek), Požárek (56. Uher). Trenér Šroub.

Nejlepší hráči: Hnídek.

Přemysl Šroub (trenér Katovic): „Na Petříně se nám prostě nedaří… Předvedli jsme ostudný výkon a domácí nás předčili prakticky ve všem. Hlavně běžecky a důrazem nás přetlačili a my dostávali jednoduché góly. Nedá se nic dělat. Pokud dokážeme vyhrát 6:0, musíme s pokorou přijmout i tak vysokou porážku. Je třeba ji hodit rychle za hlavu. Máme týden na to se připravit na domácí zápas s Chebem.“


FC Rokycany – SK Dynamo Č. Budějovice B 3:4 (1:2)

Góly: 22. Procházka, 57. Kramer, 59. Koranda - 4. a 68. Brandner, 28. Bízek, 83. Polanský. Rozhodčí: Vnuk - Švorc, Ježek. ŽK: 2:2 (Zajíček, Vaščák - Veliký, Perina). Diváků: 150.

Dynamo B: Kerl - Kladrubský, Bízek, Malecha, Matuška - Bečvář (89. Špaček), Valenta, Perina, Veliký (90. Němeček), Bouguetouta (75. Polanský) – Brandner. Trenér Tichai.

Nejlepší hráči: Brandner, Kladrubský, Bečvář.

Jindřich Tichai (trenér Dynama B): „Na těžkém terénu, který nevyhovoval naší kombinační hře, jsme začali dobře a ve 3. minutě Brandner hlavou po přímém kopu Kladrubského otevřel skóre. Hra byla vyrovnaná, ale bez šancí. Domácí vyrovnali z nákopu a dobrém centru na volného Procházku. Ještě do půle znovu Kladrubský posadil z rohu míč na hlavu Bízka a vedli jsme 2:1. Po půli se obraz nezměnil, domácí ale dvěma góly otočili zápas. To samé se ale pak povedlo nám a vezeme si domů cenné tři body po výhře 4:3.“


FK Spartak Soběslav – FK Jindřichův Hradec 1910 7:1 (4:0)

Góly: 11. a 44. Pavlík, 20. a 63. Vaněk, 59. a 61. T. Mazouch, 32. Bouchal - 62. Strejček. Rozhodčí: Kožár - Hodek, Pálek. Bez karet. Diváků: 302.

Soběslav: Červenec – Hromada (69. Rubick), Boucník, Boháč, Zeman – Pavlík, Bouchal (78. Pokorný), M. Mazouch, Vaněk – Kutner (78. Podhradský), T. Mazouch (69. Maršík). Trenér Hajič.

J. Hradec: Kopecký – Völfel, Koktavý, Nováček (69. Králíček) – Vaš (46. D. Cettl), Mischnik, Distel (46. Waník), Votava, Janák – Strejček (67. Kubín), Toman. Trenér Lukáč.

Nejlepší hráči: Pavlík – nikdo.

Radek Hajič (trenér Soběslavi): „Navázali jsme na druhý poločas v Budějovicích, kde jsme hráli opravdu dobrý fotbal. Jsem maximálně spokojený, protože jsme Hradec kromě jedné standardní situace nepustili do šance a již v poločase jsme vedli 4:0. První půle měla jednoznačný průběh. Druhý poločas už se spíš dohrával. Dali jsme ještě tři pěkné góly, mrzí mě akorát inkasovaná branka. Když ale dáte sedm gólů, tak to tolik nemrzí. Byl to jednoznačný zápas s jednoznačným výsledkem.“

Roman Lukáč (trenér Jindřichova Hradce): „Dostali jsme lekci v pohybu a v kompaktnosti. Soběslav hrála s chutí a my jsme se jí nedokázali vyrovnat v pohybu a všude jsme byli druzí. V soubojích jsme si počínali jak žáci. To byly hlavní příčiny debaklu. Za celých devadesát minut jsme se nedokázali vzchopit. Brankáři stále nejsou v pořádku, tentokrát jsme si na dva zápasy vypůjčili z Třeboně Jakuba Kopeckého.“


SK Senco Doubravka – TJ Sokol Lom 4:5 (3:2)

Góly: 26. Krejčí, 29. Šural, 34. a 84. (pen.) Roubal  - 14. a 21. Neužil, 49. a 87. Kučera. 79. Grobár. Rozhodčí: Trska - Gunitš, Holakovská. ŽK: 2:0 (Roubal, Ungr). Diváků: 300.

Lom: Matoušek – K. Chotovinský, J. Chotovinský, Slavík, Kosobud – M. Novák, Pfeifer, Kučera, Grobár – Neužil, Musiol. Trenér Císař.

Nejlepší hráči: celý tým.

Lukáš Zeman (asistent trenéra Lomu): „Začátek zápasu nám vyšel na výbornou, podařilo se nám vstřelit na začátku dva góly. Pak jsme asi pod dojmem uspokojení trochu vypadli z tempa a Doubravka toho dokázala využít, když během osmi minut dokázala skóre otočit ve svůj prospěch na 3:2. O poločase v kabině jsme si řekli, že zapomeneme na první poločas, že už nemůžeme vrátit, co se stalo. Z hráčů bylo cítit obrovské odhodlání napravit první poločas. Když jsme odcházeli z kabiny, věděl jsem, že na Doubravce vyhrajeme. Brzy se nám podařilo vyrovnat, ale to nám nestačilo, my jsme chtěli vyhrát. Hráči nadále pokračovali ve výborném výkonu a druhý poločas jsme byli jasně lepší a byli za to odměněni čtvrtým gólem. Šest minut před koncem ovšem Doubravka vyrovnala z penalty na 4:4. Jenže my jsme chtěli vyhrát, kluci nic nevzdali a po krásné akci jsme dokázali tři minuty před koncem vstřelit vítězný gól. Smekám před klukama, co dokázali ve druhém poločase. Ukázali obrovskou sílu.“


Ostatní výsledky

Český lev-Union Beroun - FC Viktoria Mariánské Lázně 1:4 (1:0), 45. Landa - 57., 81., 86. (pen.) a 89. (pen.) Popovič.

SK Hořovice - SK Klatovy 1898 0:3 (0:2), 37. Zajíček, 41. Lukeš, 65. Krejčiřík.

FK Hvězda Cheb - FK Robstav Přeštice 1:3 (0:1), 60. Hrotek - 41. Skála, 76. Arzberger, 90. Vohrna.

TJ Tatran Sedlčany - TJ Slavoj Mýto 2:2 (1:1), 29. Krůta, 75. Habart - 36. Skopový, 81. Staněk.

Napsal(a) Redakce | Foto mladisportovci.cz/Koranda