Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sumář divize: Katovice zaválely v Sedlčanech, venku ztratily Dynamo B a Soběslav

 
středa, 1. září 2021, 08:45

Čechy – Pouze tandem béčko Dynama ČB se Soběslaví, který se v premiérovém letošním derby střetne nadcházející sobotu na Složišti, vyšel ve venkovních zápasech na západě Čech naprázdno. Katovice si užívaly první vítězství u posledních Sedlčan, Lom potvrdil své postavení u Petřína Plzeň a čtyři kola neporažený Hradec potěšil výhrou v Chebu.

VÝSLEDKY JIHOČECHŮ V 5. KOLE DIVIZE A 


FC Viktoria Mariánské Lázně - SK Dynamo Č. Budějovice B 1:0 (1:0)

Gól: 14. J. Nedbalý. Rozhodčí: Trojan - Flade, Doubek. ŽK: 2:2 (J. Nedbalý, Popovič – Malecha, Kladrubský). Diváků: 65.

Dynamo B: Janáček - Kladrubský, Bízek, Němeček (76. Matuška), Mašek - Malecha, Pařízek (86. Kodad) - Bečvář, Vítovec, Bouguetouta (73. Špaček) – Polanský. Trenér Tichai.

Nejlepší hráči: nikdo.

Jindřich Tichai (trenér Dynama B): „Zápas jsme nezačali špatně, ale jako už poněkolikáté jsme zklamali v koncovce a soupeř nás po dohraném rohovém kopu potrestal. Zbytek poločasu soupeř hrozil z brejků a my jsme se nedokázali výrazněji prosadit. Ve druhé půli jsme měli hru pod kontrolou a vypadala podle našich představ, ale ve vápně nám to dlouhodobě nejde a nejsme produktivní v zakončení.“


SK Petřín Plzeň - TJ Sokol Lom 0:1 (0:1)

Gól: 39. Musiol. Rozhodčí: Hrivík - Maiello, Toman. ŽK: 4:2 (Klich, Vinkler, Voves, Lisý -  Kučera, J. Chotovinský). Diváků: 100. V 89. minutě nedal domácí Zoubek penaltu.

Lom: Matoušek - Janů, J. Chotovinský, Slavík, J. Rabiňák (82. Kosobud) – M. Novák (90. Bosnyak), Pfeifer (90. K. Chotovinský), Kučera, Grobár - Musiol, Neužil. Trenér Císař.

Nejlepší hráči: Matoušek, Musiol.

Lukáš Zeman (asistent trenéra Lomu): „Byl to hodně zvláštní zápas, který měl s fotbalem málo společného. Domácí pouze nakopávali míče dopředu, kde jejich útočníci podstupovali vzdušné souboje s naší obranou. Když jsme měli míč pod kontrolou, tak nás hráči Petřína okamžitě zastavovali nedovoleným způsobem. Hra byla neustále rozkouskovaná, skoro vůbec se nehrálo. Kluci ale to utkání odehráli výborně. V prvním poločase vstřelil gól Zbynďa Musiol. Na začátku druhého poločasu jsme měli dvě šance, škoda, že jsme je nevyužili. Soupeře jsme do žádné vyložené šance nepustili. Na konci zápasu po nedorozumění v našem vápně zahrávali domácí pokutový kop, ale Filip Matoušek nařízenou penaltu chytil a zajistil nám tři body a "sobě udržel" další nulu.“


FK Hvězda Cheb - FK Jindřichův Hradec 1910 0:1 (0:1)

Gól: 43. Strejček. Rozhodčí: Mičan - Duda, Šiška. ŽK: 4:1 (Janda, Znak, Beneš, Wagneter – Strejček). Diváků: 150.

J. Hradec: Hulík – Völfel, Koktavý, Nováček (78. Waník) – Vaš, Distel, Mischnik, Votava (83. D. Cettl), Janák (90. Blažek) – Strejček, Toman. Trenér Lukáč.

Nejlepší hráči: Mischnik, Koktavý.

Roman Lukáč (trenér J. Hradce): „Po dlouhé cestě jsme měli dobrý začátek. Potom jsme trochu polevili a zbytečně ztráceli míče při rozehrávce. Asi dvacet minut jsme se nemohli pořádně dostat do hry, ale v závěru poločasu se nám podařilo po centru ze strany vstřelit gól. Ve druhém poločase jsme byli aktivní a soupeře jsme pustili do jediné šance až v závěru zápasu. Měli jsme při ní trochu štěstí, ale zvládli jsme to. Chebu při závěrečném náporu chyběla kvalita, z jeho strany to bylo spíš takové hektické. Za tři body jsme rádi.“


SK Senco Doubravka - FK Spartak Soběslav 1:0 (1:0)

Gól: 14. Patrovský. Rozhodčí: Hlaváček - Fišer, Šafránková. ŽK: 2:2 (Patrovský, Roubal – Vaněk, Hájek). Diváků: 120.

Soběslav: Červenec – Hromada (76. Maršík), Boháč, Zeman, Pavlík – T. Mazouch, M. Mazouch, Boucník (73. Rubick), Vaněk – Kutner, Hájek (84. Pokorný). Mužstvo vedl asistent Hanzal.

Nejlepší hráč: Zeman.

Michal Lemberka (vedoucí týmu Soběslavi): „Pro nás velice smolný zápas, v němž jsme si parádně rozchytali brankáře domácích a neměli jsme ani trochu štěstíčka. Jak jsem již říkal v sobotu, i kdybychom hráli dva dny, tak gól na Doubravce nedáme. Přitom jsem dlouho neviděl zápas, ve kterém bychom měli takovou převahu. Musíme to hodit za hlavu a připravit se na Dynamo, které v repre pauze bude určitě nabité.“


TJ Tatran Sedlčany – SK Otava Katovice 1:4 (1:2)

Góly: 8. Krůta - 18. (pen.) Uher, 41., 76. a 80. Požárek. Rozhodčí: Havránek - Kubec, Kastl. ŽK: 1:0 (Glogar). Diváků: 203.

Katovice: Švehla – Hnídek, Cibulka, Janoch, Motl – L. Bálek (86. Mikeš), Kotrba, Repa, D. Bálek (86. Bartůněk) – Uher (64. Kadula), Požárek (80. Sládek). Trenér Šroub.

Nejlepší hráči: Požárek, L. Bálek, cely tým.

Přemysl Šroub (trenér Katovic): „Začátek jsme zaspali a už v osmé minutě jsme prohrávali. Poté jsme však převzali otěže zápasu a do poločasu jsme skóre otočili. By to z naší strany hodně vyzrálý výkon. Dobře jsme kombinovali a domácí nám nestíhali. Chci všechny za výborný výkon pochválit, i za góly, které jsme dávali po pěkných akcích. Konečně jsme přivezli body z venku a teď se můžeme v klidu připravit na Hořovicko. Na závěr bych ještě chtěl poděkovat fanouškům obou táborů za vynikající atmosféru. Ti naši nás opět vytrvale povzbuzovali a byli naším dvanáctým hráčem.“


Ostatní zápasy

FC Rokycany - TJ Slavoj Mýto 0:0

Český lev-Union Beroun - SK Klatovy 1898 0:2 (0:1), 45. a 87. (pen.) Presl.

SK Hořovice - FK ROBSTAV Přeštice 1:1 (0:1), 77. Pyšek - 35. Přibáň.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle