Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sumář divize: Lom s J. Hradcem odvracely domácí porážky. Obranu Doubravky pokořil jen Vítovec

 
úterý, 24. srpna 2021, 22:34

Jihočeský kraj – Další bodově mimořádně úspěšné kolo sehrály na domácích trávnících jihočeské celky. Nevyhrál pouze J. Hradec, ale na to, že dvacet minut do konce prohrával 0:2, je bod s Petřínem Plzeň vlastně vítězstvím. S rolí favorita se tentokrát těžce pasoval Lom. Brankář Matoušek po 297. minutách poprvé inkasoval, ale v závěru lídr divize strhl výhru na svoji stranu. Soběslav zhasla Hvězdu Cheb i přes hodinové oslabení a střeleckou fazónu a výborný vstup do střetnutí měly Katovice proti Berounu.

VÝSLEDKY JIHOČECHŮ VE 4. KOLE DIVIZE A 


SK Dynamo Č. Budějovice B - SK Senco Doubravka 1:0 (0:0)

Gól: 60. Vítovec. Rozhodčí: Lafek - Fišer, Koranda. ŽK: 2:0 (Bízek, Malecha). Diváků: 150.

Dynamo B: Kerl - Kladrubský, Bízek, Němeček, Mašek - Malecha (84. Česák), Perina - Polanský (79. Matuška), Bečvář, Bouguetouta (89. Macák) – Vítovec. Trenér Tichai.

Nejlepší hráč: Vítovec, celý tým.

Jindřich Tichai (trenér Dynama B): „Zápas byl náročný. Od začátku jsme se snažili tvořit hru, ale do vyložených šancí jsme se nedostávali. Špatně jsme řešili předfinální fázi. Soupeř dobře bránil, do šancí nás nepouštěl a za standardních situací jsme nebyli nebezpeční. V druhé půli se hra vyrovnala, ale po jednom rychlém protiútoku našel Mašek ve vápně Vítovce a ten nám zajistili tři body, na které jsme se hodně nadřeli. Hráčům je potřeba poděkovat za nasazení a bojovnost.“


FK Spartak Soběslav - FK Hvězda Cheb 3:0 (2:0)

Góly: 4. Kutner, 36. Hájek, 49. Vaněk. Rozhodčí: Mach - Depeš, Blatný. ŽK: 2:2 (M. Mazouch, Pavlík – Janda, Macháček). ČK: 1:0 (31. Bouchal). Diváků: 232.

Soběslav: Červenec – Hromada (74. Maršík), Boháč, Bouchal, Pavlík - Vaněk (88. Rubick), Boucník (88. Podráský), Mazouch M. (67. Pokorný), Mazouch T. - Kutner, Hájek (74. Podhradský). Trenér Hajič.

Nejlepší hráč: Kutner.

Radek Hajič (trenér Soběslavi): „Troufám si říct, ze jsme vyhráli  zaslouženě, a to i přesto, že jsme hráli více jak hodinu o deseti. Ve 4. minutě se prosadil hlavou Kutner, už při našem oslabení dal po přihrávce Hromady na 2:0 Hájek. Na začátku druhé půle po oku lahodící akci zvyšoval Vaněk do prázdné na 3:0. Zisk tří bodů jsme si do konce už víceméně pohlídali.  Pochválil bych celé mužstvo za to, jak zápas odmakalo.“


SK Otava Katovice - Český lev-Union Beroun 5:1 (3:0)

Góly: 11. a 25. Uher, 5. L. Bálek, 62. Cibulka, 73. Požárek - 90. Tarasov. Rozhodčí: Štrincl - Šlajs, Toucha. ŽK: 1:1 (Repa – Tarasov). Diváků: 269.

Katovice: Švehla (70. Provazník) – Hnídek (74. Rejšek), Cibulka, Janoch, Motl – L. Bálek, Kotrba, Repa (70. Sládek), D. Bálek (64. Mikeš) – Uher, Požárek. Trenér Šroub.

Nejlepší hráči: celý tým.

Přemysl Šroub (trenér Katovic): „Zápas s Berounem se nám povedl jak herně, tak výsledkově a tak můžeme být spokojeni. Po 25 minutách to bylo 3:0 a bylo prakticky rozhodnuto. Jsem rád, že nám to tam konečně napadalo a doufám, že jsme protrhli tu střeleckou smůlu z předchozích zápasů. Teď by to chtělo přivézt nějaké body ze Sedlčan. Musím pochválit celý tým za výborný výkon.“


TJ Sokol Lom - SK Hořovice 2:1 (0:1)

Góly: 74. Slavík, 87. J. Rabiňák - 27. Majid. Rozhodčí: Holakovská - Gunitš, Švorc. ŽK: 0:2 (Pyšek, Smetana). Diváků: 220.

Lom: Matoušek – K. Chotovinský (82. Bosnyak), J. Chotovinský, Slavík, J. Rabiňák – M. Novák, Grobár (90. Kosobud), Kučera, Janů – Musiol, Neužil (90. M. Rabiňák). Trenér Císař.

Nejlepší hráči: nikdo.

Lukáš Zeman (asistent trenéra Lomu): „Zápas se nám vůbec nepovedl. Od začátku tam nebylo vůbec nic z toho, co jsme předvedli v předchozích zápasech. Chyběl nám hlavně pohyb, vůbec jsme nechtěli hrát. Díky tomu jsme taky prohrávali po poločase 0:1. O přestávce jsme si řekli, že musíme přístup k zápasu zlepšit. Ve druhém poločase už byl výkon o něco lepší a díky tomu se nám podařilo zápas otočit v náš prospěch. Výsledek nakonec dobrý, ale s výkonem nejsem vůbec spokojený, takhle prostě hrát nemůžeme. Co bych ale ocenil, že i když nám to herně nešlo, tak kluci pořád věřili tomu, že vyhrajeme. Tahle výhra je možná nakonec cennější, než jednoznačně vyhraný zápas.“


FK Jindřichův Hradec 1910 – SK Petřín Plzeň 2:2 (0:1)

Góly: 71. Janák, 75. Vaš - 13. Šimáně, 50. (pen.) Zoubek. Rozhodčí: Dohnal - Štefan, Lafek. Bez karet. Diváků: 200.

J. Hradec: T. Cettl (37. Hulík) – Völfel, Koktavý, Nováček – Vaš (78. Králíček), Distel (60. Waník), Mischnik (78. Kubín), Votava, Janák – Strejček (60. D. Cettl), Toman. Trenér Lukáč.

Nejlepší hráči: Votava, Toman.

Roman Lukáč (trenér J. Hradce): „První poločas nám vůbec nevyšel. Musím říct, že Plzeň hrála velmi dobře. Hrála organizovaně a nám to dělalo problémy. První poločas jsme prospali a zaslouženě jej prohráli 0:1, byť jsme také nějaké šance měli. Soupeř byl ale prvních pětačtyřicet minut lepší. V kabině jsme si to uvědomili a do druhé půle nastoupili mnohem živější. Sice nás na začátku přibrzdil gól z penalty, přesto jsme dokázali vytrvat v tlaku a bojovnosti a nakonec i vyrovnat. Remíza byla zasloužená.“


Ostatní výsledky

FK Robstav Přeštice - TJ Tatran Sedlčany 6:0 (4:0), 12. Mudra, 19. Heger, 23. a 24. Arzberger, 73. Suchý, 90. Kraml.

SK Klatovy 1898 - FC Rokycany 2:0 (0:0), 46. Presl, 57. Marek.

TJ Slavoj Mýto - FC Viktoria Mariánské Lázně 3:0 (1:0), 29. Skopový, 47. Nedbalý (vlastní), 56. Jánský.

 
 
Napsal(a) Redakce | Foto Daniel Pekař
 


 
Reklama