Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Jankov porazil Sedlčany a opustil sestupové příčky

 
neděle, 16. dubna 2017, 19:26

Týden po nezapomenutelném, ale především vítězném utkání s Motorletem, se představil Jankov opět v domácí Precis aréně. Tentokrát hostil Tatran Sedlčany a rozhodně nechtěl přerušit třízápasovou šňůru výher. Jenže v podzimním utkání Sedlčany nejen že zvítězily doma 2:0, ale především se prezentovaly rychlou a velice důraznou hrou, se kterou měli Jihočeši problémy.

Jankovští měli velké problémy i v úvodu dnešního duelu. Hosté začali mnohem aktivněji a za prvních patnáct minut nedovolili Jankovu podívat se v podstatě na útočnou polovinu. Jenže z hostujícího tlaku resultovala pouze šance Haase v 8. minutě, ale hostující útočník se z malého vápna netrefil.

Po čtvrthodině hry domácí začali hru vyrovnávat a v 31. minutě se dočkali vedoucí trefy, když Zajícovu kolmici zužitkoval v první gól utkání Tomáš Smékal - 1:0. Jankov byl na koni a vytvořil si další příležitosti. Ve 42. minutě dorazil skvěle Zajícem kopnutou standardní situaci Martin Rytíř a Jankov vedl v poločase 2:0.

Druhá půle po fotbalové stránce za tou první zaostala. Jankovští si hlídali vedení a soupeře i přes viditelnou snahu do žádné šance nepustili. Vyhráli počtvrté v řadě a dál živí naději na záchranu!


SK Jankov - TJ Tatran Sedlčany 2:0 (2:0)

Góly: 31. Smékal, 42. Rytíř.

Rozhodčí: Szikszay - Langmajer, Šauflová. Delegát: Tereba. ŽK: 0:2 (Řehák, Dvořák). Diváci: 308.


SK Jankov: Pavelec - Jirkovský, Lošek, Popelka, Zajíc - Rytíř, Maršán (87. Voráček), Kollár, Mužík (68. Fajtl) - Sedlic (60. Šebelka), Smékal (82. Maurer).

Sedlčany: Capouch - Hájek, Řehák, Brotánek, Repetný (80. Valenta) - Soldát (87. Matoušek), Kdolský, Dvořák (82. Krůta), Senft - Haas (63. Čejda), Němec.

Nejlepší hráči: Lošek - Capouch.


Napsal(a) SK Jankov | Foto Michal Průcha