Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Fotbalisté Katovic zahájili přípravu, trenér měl k dispozici takřka kompletní kádr

 
pátek, 15. května 2020, 22:09

Katovice – Už ne individuálně, fotbalisté Katovic zase trénují pěkně pohromadě! Úvodní trénink přípravy na novou sezonu proběhl v pátek 15. května, kdy se trenéru Přemyslu Šroubovi hlásila takřka dvacítka hráčů. Ti byli po dvouměsíční nevynucené pauze natěšení natolik, že dorazili ve značném předstihu!

Všechny uvítal předseda klubu Tomáš Hajdušek, jenž vzpomněl na premiérový ročník v divizi, který však nebyl vinou koronavirové pandemie dohrán. To znamenalo, že Katovice obsadily skvělou bronzovou příčku. Na toto umístění pak chtějí navázat i v nové sezoně. „Hlavně si přeji, abychom v nejvyšší amatérské soutěži hráli důstojnou roli,“ vyslovil své přání katovický šéf. Laťka je totiž nastavena velmi vysoko a o motivaci je postaráno.

Co se týče změn v kádru, tak nikdo na odchodu není. Naopak pozvánku do přípravy obdržel David Bálek ze strakonického Junioru, jehož Katovice dle slov trenéra Šrouba sledovaly delší dobu.

Katovičtí mají v plánu řadu atraktivních přípravných zápasů, které mají jejich skvělým fanouškům vynahradit zrušené jaro. Seriál zajímavých klání odstartuje v sobotu 6. června a skončit by měl druhou srpnovou sobotu. Mezi nejatraktivnější soupeře patří juniorka pražské Slavie, druholigové Táborsko nebo třetiligový Písek. Novinkou pak je, že si hráči odhlasovali účast v MOL Cupu, jehož první kolo by se mělo hrát v sobotu 15. srpna.

Program přípravných zápasů

SK Klatovy 1898 – SK Otava Katovice, sobota 6. června.

FK Lažiště – SK Otava Katovice, sobota 13. června.

SK Otava Katovice – TJ Blatná, sobota 20. června.

SK Otava Katovice – FK Junior Strakonice, sobota 27. června.

SK Otava Katovice – SK Slavia Praha U19, sobota 18. července.

SK Otava Katovice – FC Písek, sobota 25. července.

SK Otava Katovice – FC MAS Táborsko, sobota 1. srpna.

Sokol Lhota – SK Otava Katovice, sobota 8. srpna.

Napsal(a) SK Otava Katovice | Foto Jan Škrle