Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Soběslav nedala Chebu šanci, loučil se útočník Dvořák

 
neděle, 10. listopadu 2019, 16:53

V domácím prostředí odehrála vítězné utkání Soběslav s předposledním Chebem. V rozlučce s vlastními fanoušky měla výraznou převahu a zaslouženě brala všechny body.

Spartakovci odehráli kvalitní utkání. Jediné, co je mohlo mrzet, že neproměnili ještě další šance. „Kdyby byl poločas 7:0, nemůže říct nikdo ani půl slova,“ poznamenal přihlížející bývalý hráč Soběslavi Milan Mazouch.

Z domácí strany to byl festival zahozených příležitostí. Loučící se Martin Dvořák, který od soběslavských funkcionářů obdržel dárkový koš a v zimě vrací do mateřské Kamenice nad Lipou, mohl klidně zaznamenat hattrick. „Bohužel ze hřiště odešel jen s asistencí na druhý gól v zápase,“ litoval Mazouch Dvořákových šancí. Někdejší nejlepší střelec krajského přeboru střídal krátce po zahájení druhé půle.

V poločase vedli o tři góly

To už na ukazateli skóre svítal stav 3:0. Skóre otevřel po Vaňkově centru zblízka Michal Hromada a v závěru poločasu dvakrát úřadoval Filip Vaněk. Nejprve skóroval po Dvořákově asistenci, podruhé zvyšoval po výborném uvolnění po levé straně Kutnera a centru do vápna na zadní tyč.

„Druhá půle začala ve velmi volném stylu a k vidění bylo několik šancí na obou stranách,“ popsal vedoucí mužstva Michal Lemberka. Po hodině přidal čtvrtou trefu Vojtěch Zeman z penalty za faul na Varačku. Chebští odpověděli vzápětí čestným úspěchem Kubince. „Zbytek zápas se jen dohrával,“ dodal Lemberka.

FK Spartak Soběslav - FK Hvězda Cheb 4:1 (3:0)

Góly: 23. Hromada, 39. a 45. Vaněk, 66. (pen.) Zeman - 67. Kubinec. Rozhodčí: Paták - Langmajer, Hrkal. Delegát: Macháček. ŽK: 0:3. Diváků: 152.

Soběslav: Kuník – Podráský (71. Maršík), Boháč, Suchan, Zeman – Mazouch (64. Brabec), Hromada (77. Žalda), Bouchal, Vaněk – Dvořák (49. Varačka), Kutner (77. Bouška). Trenér Radek Hajič.

Napsal(a) Redakce | Foto FK Spartak Soběslav